Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: EU4 - Domination Duyuruldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
müzik guzel
İstanbul palmiyeleri ve çölleriyle ünlü herhalde şuna bak hahahahahahha.
Fiyat guncellemesı oldu mu EU4 e de ? Ek paketlerı kactan satcaklar acaba
190'dan çıkacak. Bu fiyata ben bile almam.
ben alacağım
(07-03-2023, 05:36)baywatch06 : [ -> ]ben alacağım
Senin seriler için şart gibi.
öyle şart zaten
Çıktığı gibi alacağım ben de. Bence almam diyenler de alacak.
Lions of northu iyi sattılar görünüşe göre bunu da iyi satacaklar üstüne birde Ortadoğu dlc si gelecekmiş kısaca paradox dlcler ile cash kasabildikçe yeni bir oyun yapmanın ağır mali sürecini göze almayacak dlc amaya devam edersek eu5 çıkmayacak arkadaşlar
Çok alakasız bir çıkarım olduğunu düşünüyorum. Tinto'nun başındaki Johan ortalıkta yok, sadece EU4 DLC yapsınlar diye İspanya'ya stüdyo da açmayacaklarına göre, sorunun cevabı zaten ortada. EU5 halihazırda geliştiriliyordur fakat bu sırada Paradoxun aktif olarak en çok oynanan ikinci oyununu da boş bırakmıyorlar.
(12-03-2023, 15:12)PCOyun : [ -> ]Çok alakasız bir çıkarım olduğunu düşünüyorum. Tinto'nun başındaki Johan ortalıkta yok, sadece EU4 DLC yapsınlar diye İspanya'ya stüdyo da açmayacaklarına göre, sorunun cevabı zaten ortada. EU5 halihazırda geliştiriliyordur fakat bu sırada Paradoxun aktif olarak en çok oynanan ikinci oyununu da boş bırakmıyorlar.
Age of wonders geliştirirken bir yandan da eu5 yapıyorlar aynen, gta6 nın çıkmamasının tek sebebi de gta onlinenın hala çok para kazanırdırması istikrarlı tabloları hiçbir aklı selim şirket bozmaz, ayrıca dlc satmak yeterince para kazandırıyorsa bırak ispanyayı aya bile stüdyo açarlar PCOyun
Age of Wonders'ı Paradox geliştirmiyor, yayınlıyor. Rockstar oyunları üzerinden verilen örnek de talihsiz olmuş, zira bu sırada RDR 2 ve Online geliştirmenin yanı sıra GTA 6'yı da geliştiriyorlardı. Rockstar genel olarak işleri aceleye getirmeyen mükemmeliyetçi bir şirket, GTA 5 Online'ın geliri bir etken olsa da yegane sebep değil. İspanya'da stüdyo açma meselesi ise, sadece DLC geliştirmek için yapılacak bir hareket olsa böyle bir zahmete girişmeye gerek yoktu, aynı işi İsveç'te de yaparlardı.
(12-03-2023, 18:11)PCOyun : [ -> ]Age of Wonders'ı Paradox geliştirmiyor, yayınlıyor. Rockstar oyunları üzerinden verilen örnek de talihsiz olmuş, zira bu sırada RDR 2 ve Online geliştirmenin yanı sıra GTA 6'yı da geliştiriyorlardı. Rockstar genel olarak işleri aceleye getirmeyen mükemmeliyetçi bir şirket, GTA 5 Online'ın geliri bir etken olsa da yegane sebep değil. İspanya'da stüdyo açma meselesi ise, sadece DLC geliştirmek için yapılacak bir hareket olsa böyle bir zahmete girişmeye gerek yoktu, aynı işi İsveç'te de yaparlardı.
Eu4 için dominationsdan sonra EN AZ bir dlc daha geleceğini biliyoruz bu süre zarfında birde eu5 geliştirdiklerini düşünmek sence de çok hayalperest bir iddia değil mi? aynen isveçte yapılan dlc ler ile İspanya'da yapılanın farkını görüyoruz havasından heralde üşüyünce parmaklar iştirakli çalışmıyor sanırım
Common Sense, Art of War gibi DLC'ler de İsveç'te yapıldı. Buradaki kıyas konumdan ziyade geliştirenlerde olmalı, aynı ekibi İsveç'te de toplayabilirlerdi. Geliştirilen DLC'ler büyük oranda halihazırda bulunan mekanikleri farklı ülkelere uyarlayan ya da minimal değişiklikler yapan görev ağaçlarından oluşuyor. Bu tarz içerikleri ve hatta daha detaylılarını modcuların yapabildiğini biliyoruz, bu yüzden ekibe mod topluluğundan da alımlar yapıldı ve genel olarak oyuncuların pozitif tepki gösterdikleri içeriklerde büyük payları bulunuyor. Bu kişiler EU4'e DLC için gereken içerikleri geliştirirken "oyun geliştirme" tecrübesi olan kişilerin ise EU5 geliştiriyor olması hayalperest değil, realist bir yaklaşım. Zira oyunlar DLC'ler gibi birkaç ayda geliştirilen şeyler değiller, yıllarca uğraş sonunda ortaya çıkan yapımlar. EU5'in yakın zamanda çıkacağını ya da duyurulacağını iddia etmiyorum ama geliştirilmediğini söylemek gülünç bir iddia.
Pc sende günlükleri paradox yayınlarını takip ediyorsun benim gibi, eu5 sorulduğunda oyunun gelişmine bu açıdan bakmıyoruz gibi birşey zırvalanmıştı sence bu münakaşaya gerek var mı ? Bence yok herşey ortada. Ben şirketin kar zarar durumunu bahis edip yeni oyun geliştirme sürecindeki kazançsız gider evresine katlanmak istemez dediğimde alakasız deyip bu yorumunu realist olarak nitelendirmen pek manidar ayrıca
Victoria 3 duyurulana kadar da Victoria 3 diye bir oyun asla çıkmayacak diye yaklaşılıyordu. Şirket olarak "duyurana" kadar böyle bir şeyin varlığını reddetmek yapılacak hareket zaten. Herhangi bir yanlışlık göremiyorum.
Paradox'un yayıncısı olduğu stüdyolar dışında tam 5 farklı stüdyosu var. Bu kadar iş gücüyle bence eklentilerin yanında yeni bir seri başlatmazlarsa eu5'in geliştirildiğini düşünmek "hayalperest" bir çıkarım olmaz .
EU 5 çıkmadan Rome gibi potansiyelli bir oyuna yatırım yapsalar eminim yeni bir EU ortaya çıkar.
(12-03-2023, 21:31)MarcussCrassuss : [ -> ]EU 5 çıkmadan Rome gibi potansiyelli bir oyuna yatırım yapsalar eminim yeni bir EU ortaya çıkar.

Konudan bağımsız olarak IR'un ellerinde patlamasına sevindim açıkçası, belki genelden farklı düşünüyorumdur ama potansiyelli bir oyun olduğunu da düşünmüyorum. Tarih nerdü arkadaşların bildiği bazı major devletler dışında neredeyse hiçbir devletin oynanışının birbirinden farkı yoktu ve çıkacak potansiyel 40 farklı dlc de vanilla sürümde olması gereken temel mekaniklerin eklenmesini içerecek ve historical event yönünden bilgilerin kısıtlı olmasından mütevellit epey kısır kalacak ve yılları alacak bir sürece yayılacaktı. Geriye kalan potansiyel fantasy rpg ögelerini de pekala ck3'te kullanabilirler zira gelişimini takip ettiğim kadarıyla bir taşın üstünde ikinciyi eklemek aylarını alıyor o tarafta da. Zaten bu türlerde kendilerine rakip olacak ikinci bir firma bile yok, bari bu yolla görece dar bir kitle olan müşterilerinin leviathan gibi, IR gibi içeriklerdeki tepkileriyle 'özensizliğe eyvallah etmeyeceği' mesajını almış olsunlar.
Sayfalar: 1 2