Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ara: History Untold - Bölüm Geçişlerini Atlatabilmek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1674507807

Ara: History Untold'un geliştirici günlüklerinde bu hafta çağları içeren bölüm geçişlerinden bahsediliyor.

https://steamcommunity.com/games/2021880...5945614007 :Ara: History Untold da bir çok başarılı hikaye gibi alt bölümlere ayrılmış durumda. Her bölüm insanlık tarihindeki gelişimlere de uygun olarak farklı çağları barındırıyor.

Bölüm 1 antik çağ ile başlayıp ilk çağ sonuna kadar devam ediyor. Bölüm 2 oyunculara erken orta çağ tecrübesi sunacak, orta çağ ve rönesansın ardından aydınlanma çağına kadar devam edecek. Nihayetinde Bölüm 3 insanlık tarihinin son teknolojilerini içeren makineler çağı, atom çağı ve bilgi çağı olarak tamamlanıp bilinmezlikler içerek gelecek çağı içerecek.

Bölümler arası yükselmek güçlenen bir ulusun göstergesi olsa da, garanti değildir. Bölümler arası geçiş yapılırken prestijlerine göre uluslar farklı kademelerde sıralanacaklar. En düşük prestije sahip ulusların oyunları bitecek. Daha sonra ayrıntılı işleyeceğiz ama prestij genel olarak farklı başlıklardan kazanılan nihai bir puanlama sistemi. Savaş, kültür, bilim, din ve dahası prestij kazandıran başlıklar olarak sayılacak. Uluslar daha sonraki bölüme geçmek için gerekli prestiji toplamak üzere çeşitli görevleri tamamlayacak, yeni teknolojilere ulaşacak ve zafer anıtları inşa edecekler.

Görsel

Oyuncunun hangi başarılara ulaştığını ve kaçıncı kademede olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü

Bölüm geçişi tamamlanınca oyuncuya dünyadaki sıralamasını gösteren daha fazla bilgi verilecek ve bu sayede oyuncu da zafere ulaşmak için gereken stratejisini belirlerken gereken bilgilere ulaşabilecek.

Görsel

Popülasyon ve prestij gibi istatistikleri içeren bölüm geçişinden bir ekran görüntüsü

Gelecek haftalarda yeni bilgilerle görüşmek üzere!