Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: WARHAMMER - Chaos Warriors
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1464073262

Chaos Warriors, oyunu ön sipariş edenlere ve oyun çıktıktan sonraki ilk hafta içerisinde oyunu alanlara bedava veriliyor.
Ardından ücretli bir eklenti olacak.



İçerik
  • Oynanabilir 3 yeni efsanevi lider
  • Yeni Chaos Warrior binekleri, birimleri ve yaratıkları
  • Yeni görevler, büyülü eşyalar ve yetenekler
  • Yeni horda oynanış mekanikleri
TWWH_Chaos_Kholek_628x181.png?t=1464073262
Sigvald the Magnificient
Doğuştan gelen bir zerafete sahip Sigvald'ın davranışları bağlı olduğu boydan kovulmasına sebep oldu. Ancak bu olay sonrasında Sigvald çok daha güçlü birinin, Slaanesh'in himayesi altına girdi. Şimdi Sigvald kendisin biat etmiş bir orduyu kontrol ediyor, çirkin gördüğü her şeyi yokederek ilerliyor.

Kholek Suneater
Kholek Suneater devasa bir ejderha Ogresi, birçok kişi tarafından en yaşlı ikinci ejderha Ogresi olduğuna inanılıyor. Devasa çekiciyle düşmanlarını bir böcek gibi ezen Kholek, kimilerince Tanrı olarak görülüyor.

Archaon the Everchosen
Bir zamanların Sigmar tapınakçısı Archaon, araştırmaları esnasında antik bir yazıtla karşılaşır, Sigmar'a olan bağlılığını sonlandıran Archaon kuzeye, Kaos topraklarına gidip Kaos Tanrılarına bağlılığını bildirir. Kaos Tanrıları ona Everchosen, Kıyametin Lordu olabilmesi amacıyla desteklerini sunar.

TWWH_Chaos_Trolls_628x181.png?t=1464073262

Yeni Horda Mekanikleri
Total War : Warhammer'a bu eklentiyle gelenyeni horda mekanikleri Kaos Savaşçılarının düşman yerleşim yerlerini yakıp yıkmasına, istedikleri yerlerde kamp kurmasına ve bu esnada hazinelerini de yanlarında taşıyabilmesine olanak tanır. Kaos Ordusunu sadece kendi yorgunlukları durdurabilir ve geçtikleri yerlerde yüksek oranda yozlaşma ve kül bırakırlar.

Yeni birimler, binalar, eşyalar ve teknolojiler
Kaos eşyalarını aramaya çıkabilir, Kıyametin gerçek kahramanı olabilirsiniz.

Yozlaşma
Kaos Savaşçılarının etrafındaki büyülü güç, geçmekte oldukları toprağın etkilenmesine ve yozlaşmasına sebep olur. Bu özelliği kullanarak diğer ırklarda huzursuzluk yayabilir ve hatta Kaos Tanrılarını destekleyen isyanların baş göstermesini sağlayabilirsiniz.

TWWH_Chaos_Gorebeast_Chariot_628x181.png?t=1464073262

Görseller

Görsel


Görsel


Görsel


Görsel


Görsel


Muhteşem Sigvald'ın muhteşem konuşması - yeni video.
Kaos ile bir oynayım demiştim. 1. oyunda birkaç tur oynayıp bırakmıştım. İnsanlar da 1. gün eklentisi olduğu için bir de koskoca kaosla kaç tur sürünüyoruz gibi kafaya girdiği için sevmemiştir demiştim de Tzeentch aşkına ne kadar dandik yapmışsınız kampanyayı. Kaos'a çok asker tasarladık bari oyuncu da oynayabilsin gibi durduğunu geçtim oynanış mantığı ile oyun mekanikleri zıtlaşıyor zaten. Bir yeri yıkıyorsunuz sonra hemen önünüzde başka ülke kolonize ediyor orayı. Hani ülke bırakmadan yıkacaksın desen bir baktım kuzeyde yıktığım yerden sıfırdan ülke kuruldu. Hani kaos yozlaşmasını yaymayı beklesem yz şehirleri kolonize ederken onu da beklemiyor. Tabi imparatorluk meselesini hiç açmıyorum. 100 turda 5 tane koalisyon yaparlar anlarım. 1 şehri kalmışken ta haritanın öbür ucundan 5 şehirlik ülke ile de koalisyon yapar anlarım da yıkıldığı turun sonrasında isyan ile yeniden kurulup ondan sonraki turda haritanın ucundan koalisyon kurmak nedir? Kaos birimleri gerçekten güzel. Kampanyayı ise kesinlikle önermiyorum. Belki kolonizasyonu kaldıran modlarla oynanabilir. İnsan en azından kıyameti getiriyormuş gibi hisseder.
Kaos gene iyi bir de norsca'yı gör. o daha kötü.
(18-08-2021, 16:50)Onur34 : [ -> ]Kaos ile bir oynayım demiştim. 1. oyunda birkaç tur oynayıp bırakmıştım. İnsanlar da 1. gün eklentisi olduğu için bir de koskoca kaosla kaç tur sürünüyoruz gibi kafaya girdiği için sevmemiştir demiştim de Tzeentch aşkına ne kadar dandik yapmışsınız kampanyayı. Kaos'a çok asker tasarladık bari oyuncu da oynayabilsin gibi durduğunu geçtim oynanış mantığı ile oyun mekanikleri zıtlaşıyor zaten. Bir yeri yıkıyorsunuz sonra hemen önünüzde başka ülke kolonize ediyor orayı. Hani ülke bırakmadan yıkacaksın desen bir baktım kuzeyde yıktığım yerden sıfırdan ülke kuruldu. Hani kaos yozlaşmasını yaymayı beklesem yz şehirleri kolonize ederken onu da beklemiyor. Tabi imparatorluk meselesini hiç açmıyorum. 100 turda 5 tane koalisyon yaparlar anlarım. 1 şehri kalmışken ta haritanın öbür ucundan 5 şehirlik ülke ile de koalisyon yapar anlarım da yıkıldığı turun sonrasında isyan ile yeniden kurulup ondan sonraki turda haritanın ucundan koalisyon kurmak nedir? Kaos birimleri gerçekten güzel. Kampanyayı ise kesinlikle önermiyorum. Belki kolonizasyonu kaldıran modlarla oynanabilir. İnsan en azından kıyameti getiriyormuş gibi hisseder.
Ben chaotic evil bir karakter olarak bu oyunu oynamayı düşünüyordum ama bunu görünce vazgeçtim.
Dlc varsa beastmen, yoksa skaven oynayabilirsin.