Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hangi büyük bütçeli oyunu almamı önerirsiniz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dostlar bu dönem için Epic 'ten bir tane büyük bütçeli oyun almayı düşünüyorum. Bunlar arasında aklımı en çok yoranlar Cyberpunk Ultimate Edition ve Spiderman Remastered. Ayrıca hesabım da tanımlı 100 tl de bulunmakta. Yani alacağım oyunu 100 tl daha ucuza alacağım bilmeyen arkadaşlar için bilgi. 
 
1. Cyberpunk Ultimate Edition 
2. Spiderman Remastered
3. Red dead redemption Ultimate
4. Hifi rush Deluxe
5. Marvel Midnight's Sun Legendary Edition
6. Mount and Blade Bannerlord 2
7. Unchearted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
Hikayeli oyunlara bayılıyorum, yavaş da aksa oyun içerisinde aheste aheste gezmeyi severim vb. diyorsan RDR 2. İyi bir sistemin varsa, aksiyonu seviyorsan, yine hikaye önemli ama aksın diyorsan CP 77 tavsiye ederim kesinlikle.
(06-01-2024, 12:27)elefsar : [ -> ]Hikayeli oyunlara bayılıyorum, yavaş da aksa oyun içerisinde aheste aheste gezmeyi severim vb. diyorsan RDR 2. İyi bir sistemin varsa, aksiyonu seviyorsan, yine hikaye önemli ama aksın diyorsan CP 77 tavsiye ederim kesinlikle.

Ağır akması çok önemli değil. Japon oyunlarından alışkınım. Hiç beklemediğim şekilde Red dead ön de götürüyor. Aslında gönlüm cyberpunk 'tan yana ama o da bir daha dlc vs eklenti almayacakmış bazı bug hatalarının giderilmesi haricinde. Öyle ise onunda fiyatının ileride düşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden çok çekimser kalıyordum. Şimdi hiç düşünmediğim şekilde Red dead öne geçti.
Şunu da söyleyeyim rdr 2 alacaksan ultimate değil normal olanını al.
(06-01-2024, 19:45)birisi43 : [ -> ]Şunu da söyleyeyim rdr 2 alacaksan ultimate değil normal olanını al.

Bunun nedeni nedir? Pek bir şey katmıyor mu?
Online a eklentiler. Kozmetikler falan var. Görev vb hiçbir içerik yok.
3 ya da 1.
Midnight suns Legendary edition epic'te 250 lira olması lazım. Şimdiden 100 saati devirdim, tur tabanlı oyunlara ve marvel'a ilgin varsa kaçırma derim. Her karakterin bambaşka bir oynanışı var yağ gibi akıyor oyun.
Cyberpunk Ultimate Edition*
(07-01-2024, 01:05)GespensterPanzer : [ -> ]Midnight suns Legendary edition epic'te 250 lira olması lazım. Şimdiden 100 saati devirdim, tur tabanlı oyunlara ve marvel'a ilgin varsa kaçırma derim. Her karakterin bambaşka bir oynanışı var yağ gibi akıyor oyun.

O kadar uzun oynanış süresi var mı? Yoksa hard mod vesayre açıp yeniden mi başlıyorsun?
Ben öyle aman aman %100 yapayım diye kasmadım ama bütün karakterleri açtım, en az 4-5 tanesine iyi bir build yaptım, 100 saati buldu bitirmem. Sadece ana ve yan görevleri yapsan bile 20-30 saati bulur bence oyun süresi, hikâye de fena değil bu arada çekiyor insanı içine.
(07-01-2024, 20:17)GespensterPanzer : [ -> ]Ben öyle aman aman %100 yapayım diye kasmadım ama bütün karakterleri açtım, en az 4-5 tanesine iyi bir build yaptım, 100 saati buldu bitirmem. Sadece ana ve yan görevleri yapsan bile 20-30 saati bulur bence oyun süresi, hikâye de fena değil bu arada çekiyor insanı içine.

Benim de %100 takıntım yok ama bazı oyunlar için istisna verebilirim. Sürekli oynanabilirliği de önemli tabi. Bakalım 1 2 gün daha düşüneceğim.
Dostlar Red dead Redemption 'u sizin de önerilerinizi dikkate alarak satın aldım. Belki ikinci bir oyunda satın alabilirim bunun içinde akşam 6 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Epic indirimleri 7 de bitiyor.
(10-01-2024, 15:00)eminnn : [ -> ]Dostlar Red dead Redemption 'u sizin de önerilerinizi dikkate alarak satın aldım. Belki ikinci bir oyunda satın alabilirim bunun içinde akşam 6 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Epic indirimleri 7 de bitiyor.
Cyberpunk Ultimate Edition
Cyberpunk 'ı da Ultimate olarak satın aldım. Bu dönem bereketli geçti benim için. Destek olan herkese teşekkürler.