Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Multiplayer Zaman Aralığı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Multiplayer saatlerinin 21 - 24 arasında oynanmasını kabul ediyorsanız evet diye yorum atmanız yeterlidir. Eğer şuan uygulanan düzeni savunuyorsanız devam diye mesaj atmanız yeterli.

Oylama 20.00'a kadar geçerlidir. Yorum yazmayanların oyları geçersiz olacaktır.
Devam.
Devam. Hatta 23-02 arası olursa daha iyi olur.
Devam
Evet.
Devam. Sonuçta 1 saat oynuyor, bu kadar abartılmamalı.
Hafta içi ciddi sorun oluyor dostum. Gözlerim de ağrı yapmaya başladı artık.

Kaçta yatıyor kaçta kalkıyorsunuz bilmiyorum ama benim için bir saat önemli, ha senin için önemli değilse verirsin önerime destek hiç sorun çıkmaz.
Tamamda her gün oynanan bir multideyiz, başka işlerimiz, arkadaşlarımız, sevgililerimiz var, zaten tam bunlarla vakit geçirilecek zamanlarda multi atıyoruz her gün. Birde 21-24 arası olursa iyice her şeyden uzaklaşacağız. Bir saat uyumamanın da göz ağrıtacağını zannetmiyorum.
(29-07-2015, 13:10)Awake : [ -> ]Tamamda her gün oynanan bir multideyiz, başka işlerimiz, arkadaşlarımız, sevgililerimiz var, zaten tam bunlarla vakit geçirilecek zamanlarda multi atıyoruz her gün. Birde 21-24 arası olursa iyice her şeyden uzaklaşacağız. Bir saat uyumamanın da göz ağrıtacağını zannetmiyorum.

Aynen ben de bundan bahsediyorum. Benim için uyku önemli değil. Hiç uyumamışlığım var. Önemli olan günden saat çalmamak. 23-02 önerimi bir kez daha tekrarlıyorum, ısrar etmiyorum ama şu anki saatler de iyi sayılır.