Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sins of a Solar Empire
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sin of a Solar Empire Türkçe Bilgi ve Ekran Görüntüleri
Görsel

Sins of a Solar Empire
Tür: Gerçek Zamanlı Strateji
Yayımcı: Stardock
Yapımcı: Ironclad Games
Platform: Windows PC
Resmi Site: http://www.sinsofasolarempire.com/
Steam: http://store.steampowered.com/app/204880/?l=turkish
GoG: https://www.gog.com/game/sins_of_a_solar...te_edition


Oyun İçin Görüntüler ve Oynanış Videosu

Oyun Hakkında
Sins of a Solar Empire 2008 yılında çıkmış uzayda geçen bir bilimkurgu gerçek zamanlı strateji oyunudur. Ironclad Games tarafından yapılmış, Stardock Entertainment tarafından ise dağıtılmış. Oyun sadece Windows işletim sistemli bilgisayarlar için çıkmıştır. Oyun Gerçek Zamanlı Strateji türü ile 4X elementlerini birleştirmeye çalışan bir strateji veya yapımcıların dediğine göre "RT4X" Strateji oyunudur.

Oyunda, oyunculara uzayda seyahet edebilen bir imparatorluk tüm kontrolü verilir. Oyun, oyunculardan yıldız sistemlerini savaşarak veya daha barışçıl yollarla ele geçirmelerini talep etmektedir. Eleştirmenler tarafından iyi yorumlar ve birçok ödül almıştır. Oyunun ilk içerik genişletme paketi " titled Entrenchment" adıyla 2009'da, ikinci içerik genişletme paketi ise "Diplomacy" adıyla 2010'da çıkışını yapmıştır. Bu iki paketi içeren bir de "Trinity" adlı paket bulunmaktadır. Üçüncü genişleme paketi ise 2012 yılında çıkış yapmış ana oyundan bağımsız olarak oynanabilen "Rebellion"dur.
Sins of a Solar Empire %70 indirimle ₺18,30.
Sins of a Solar Empire - Ultimate Edition %65 indirimle ₺38,15.
Etkinlik ne zaman. Kursam gelecek var mi
Rts tarihinin tozlu sayfalarında kaybolmaya yüz tutmus bu pırlanta gibi oyunun etkinligine katilmak isteyen arkadaşlar müsait oldukları gunleri yazabilir. Eglenceli bir seans ayarlayalım. 

Sins of Solar Empire Rebellion, sadece uzay oyunlari arasinda degil genel strateji turunde de oldukca saglam yapisi ve dengeli irklari ile rts + 4x ideal karisimi bir oyun. Birbirinden farkli oynanisi, birimleri ve teknoloji agaci olan 3 irk bulunuyor. Her irk kendi icinde rebel ve loyalist olarak ikiye ayriliyor yani toplamda 6 farkli irk secenegi var. 
Titan, capital ve sub-capital olarak 3 ana birim tipi bulunuyor. Her irkin titan gemileri 1er tane ve hepsinin kemdine ozgu baskin bir tarafi var. Kimi support agirlikli iken, kimi tam saldiri odakli. Capital gemileri her irk icin saldiri, support, gizlilik, fighter-bomber taşıyıcı, koloni gemisi gibi farkli turlerde olabiliyor. Capital alti gemiler ise, klasik tas kagit makas yapisi gibi birbirine karsi guclu ve zayif olabilen siniflara ayriliyor. 

Hic bir irk bir digerine gore daha iyi degil. Tamamen oyuncunun becerisine bagli. 

Katılımcıları bekliyoruz. Ilk oyunu coop yapip yeni arkadaslara aşinalık kazandirmak iyi olur diye düşünüyorum. Tabiki herkesin ortak kararina göre ayarlariz.
Sins of a Solar Empire %70 indirimle ₺18,30.
Sins of a Solar Empire - Ultimate Edition %65 indirimle ₺38,15.
Su oyunun hak ettigi ilgiyi gorememesi strateji oyunlari tarihinin yüz karası galiba
arkadaşlar sins i online olarak oynamak isteyen arkadaşlar steamden ekleyebilir. V_kalradyafatihi (steam logomda fes takan warband sincabı var)
sins de 1000 saat geçirdim(Bunun 200 300 ü lobi de afk kalarak) . 1v1 1v2 1v3 takılabiliriz