Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Command & Conquer: Generals
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Command & Conquer: Generals Türkçe Bilgi ve Ekran Görüntüleri
Görsel

Command & Conquer: Generals
Tür: Gerçek Zamanlı Strateji
Yayımcı: EA Pacific
Yapımcı: EA Games
Platform: Windows PC, Mac OS
Resmi Site: http://www.ea.com/uk/command-and-conquer...-zero-hour
Steam: -
GoG: -


Oyun İçin Görüntüler ve Oynanış Videosu

Oyun Hakkında
Command & Conquer: Generals , bir gerçek zamanlı strateji oyunuDUR. Microsoft Windows için Şubat 2003'te Mac OS için de 2004'te EA Games tarafından piyasaya sürüldü. Command & Conquer: Generals - Zero Hour adlı bir genişleme paketi de Windows için 2003'te Mac OS için 2005 yılında piyasaya sürülmüştür.

Oyun yakın gelecekte ABD ve Çin Generalleri,Orta Doğuda kurulan bir terör örgütü olan Küresel Özgürlük Ordusu (GLA)'na karşı mücadele etmesini konu alırr. Oyuncu üç tarafı da kontrol edebilir. Üç harekat toplam 7'şer görev içerir. Hikâye ilk önce Çin, GLA ve son olarak ABD'de devam eder.
zero hour da vardı. yılların oyunları...  :heart:
İlkokul hayatım bunu ve Zero Hour'u oynamakla geçti. Oynanışı çok basit olmasına rağmen feci bağımlılık yapardı, daha çok Çin ve ABD ile oynardım, müzikleri harikaydı. Sözde savaş/katliam oyunu ama müzikleri insanı daima gaza getirirdi. Bir de TW ile birlikte birim repliklerinin en çok aklımda kaldığı oyunlardan biri, hoş çoğunu hatırlamıyorum artık oynamaya oynamaya. GLA'de angry mob'u (oyundaki ismini hatırlamıyorum) upgrade ettiğinizde "(AK-47) -eyki fortisevın for everyone oaaaa" diye bağırışlarını unutmak mümkün değil tabi. Zero Hour'daki nükleer füze taşıyan uçaklar da muazzamdı.
Emekçim ayakkabısından mutludur umarım hâlâ.
Arkadaşlar forum olarak bu güzide oyunların da multisini düzenlesek nasıl olur? Katılmak ister misiniz?
BFME için katılımcı sayısına göre takipte olacağım. :up:
Kaça kaç hayal ediyosun? 4vs4 falan mı? Hiç o kadar kalabalık oynamadım açıkcası. :smile: Genelde 2v2 falan oynardım. Fakat farketmez. Sınırımızı zorlayabiliriz.
Hayır.
'ın böyle dediğine bakmayın çatur çutur Generals oynar, bende yüklü gelebilirim Generals.
Gelin multiplayer oynayalım. Bu oyun eskimez.
Ah ah ne oyundu zero hour eklentisi acayip güzeldi hepsi ayrı ayrı güzeldi ama favorilerim gla demolition general ile usa air generaldi:)
İlk oynadigim RTS olmasiyla 2003-2004 zamaninda bayagi oynamistim. Simdi geriye dondugumde facia bir oyun oldugunu dusunuyorum. Nereden tutsan elinde kaliyordi. Absurt bir oyundu, westwood' u kapatan EA nin bildigi sivama oyunu.
Bu oyun eskimez tabi Generals 2'yi önce free to play'e çevirip sonrada iptal eden EA games'e aklıma her geldikçe söverim. Buda benden gelsin;