Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hearthstone - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Oyun sonu onu arkadaş ekleyip sormak dışında yok gibi. Deck Tracker kullanıyorsan ve rakibin destesindeki tüm kartları kullandıysa o şekilde destesini görebilirsin.
Oyunda deste yaparken harfi harfine metaya mı uymak lazım yoksa kendi destelerimiz de iş görür mü?
Legend'e kasmıyorsan her türlü desteyle oynanabilir. Meta desteler daha çok rankta en üst seviyelere çıkmak için gerekli oluyor.
Bir de yeni başlayanlar için önerilen class var mı?
Aggro Hunter desteleri genelde ucuz oluyor. Ona bakabilirsin.
Neredeyse 3 maçımdan birinde bağlantının koptuğu hatasını alıyorum ve oyun yeniden başlatılıyor. İnternetimde hiçbir kesinti olmamasına rağmen bu hatayı alıp durmam normal mi?
Değil.
Neden hasar veren büyüleri kendi hero'muz ve minion'larımız üzerinde kullanabiliyoruz? Bunun herhangi bir kullanımı var mı yoksa diğer büyülerden ayrı olarak hasar büyülerine istisna eklenmesi mümkün mü değil?
Kart metninde "düşman" demediği için. Yeri geldiğinde kullanımı olabilir ancak nadir.
(08-07-2020, 11:06)Attila the Hun : [ -> ]Neden hasar veren büyüleri kendi hero'muz ve minion'larımız üzerinde kullanabiliyoruz? Bunun herhangi bir kullanımı var mı yoksa diğer büyülerden ayrı olarak hasar büyülerine istisna eklenmesi mümkün mü değil?

Mümkün ama o tarz kartlar çok az sayıda. Örneğin:
CS2_012.png?51510 GVG_001.png?51510

Kendi minyonlarına hasar vurmak yine aynı şekilde pek rastlanan bir durum değil ama şu kart standarttayken çokça yapılmıştır:
EX1_320.png?51510
Demon Hunter Prologue'da son boss olan Cenarius'u bir türlü yenemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Oynayalı çok olduğundan tam hatırlamıyorum ama genel olarak Mulligan'da iyi el gelene kadar yeniden başlat. Outcast kartlarının efektini çalıştır. Sıkıntı olursa youtube'da nasıl yendiklerini de izleyebilirsin.
Fire mage jaina skinini nasıl elde edebilirim?
Jaina ile 1000 ranked veya arena galibiyetine ulaştığında.
Golden kartların normallerinden farkı ne?
Sadece kozmetikler. Ek bir özellikleri yok. Sadece craftlaması daha pahalı. Aynı şekilde golden kartları kırmak da daha fazla dust verir.
Altınımızı neye harcamalıyız? Paket açmak için kullanmalı mıyız? Hangi eklentinin paketlerini açmalıyız?
Son setten paket alabilirsin, bir süre sonra önümüzdeki set için biriktirmeye başlamalısın. Her girdiğimde 10 winle çıkıyorum demiyorsan Arena'ya para vermemelisin.
Altını genel olarak son çıkan eklenti paketlerini almak için kullanman iyi olur. Tam sayı vermek zor ama en azından 25-30 kadar paket alman lazım. Bu da eklentinin tüm common kartlarını açmak demek oluyor.
Dust'ı sadece disenchant ederek mi kazanabilirim? Şu anda oynamadığım class'lerde çıkan kartları "Belki o class'i oynarım bir gün" diye disenchant etmiyorum ama bu yanlış bir tutum mu? Hunter oynuyorum bu arada.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18