Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: League of Legends - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Oyundayken windows çubuğundan istemciye tıkladığımda yine oyunu açıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Windows çubuğundan oyunu açtığında ikinci bir lol simgesi çıkıyor genelde, doğrudan aynı simge üzerinde olmuyor. Sebep bundan kaynaklı olabilir, onun dışında ekran görüntüsü paylaşmanız yardımcı olabilir.
Aynı şekilde ikinci simge çıkıyor. Bunlardan biri istemci diğeri devam etmekte olan oyun fakat ikisine de tıkladığımda oyunu açıyor. Daha doğrusu istemciye iki kere tıkladığımda oyuna geçiyor. Örnek olarak alt-tab ile istemciye geçiyorum, ardından windows çubuğundan tekrar istemcinin ikonuna tıklıyorum ki istemci simge durumuna küçülsün (çünkü böyle garip bir takıntım var) ama onun yerine oyun açılıyor.

Şimdi fark ettim. Oyun sanki masaüstüymüş gibi davranıyor. Hani her şeyi simge durumuna küçültürsün bir masaüstü kalır ya o şekilde.
Aklıma Hextech tamircisinden başka bir çözüm gelmiyor, belki yardımcı olur.
Sorun bugün gelen ufak güncelleme ile düzeldi.
1,879 sayısı neyi gösteriyor? Profesyonel maçlarda baron alındıktan sonra ekranda çıkan panelin görüntüsü.
je0u1i8.PNG
Baron ile kazanılan altın ya da deneyim olabilir ama sanırım altın herkese 300 gold olacak şekildeydi, deneyim olması daha muhtemel.
Deneyimin de sabit olması gerekmez mi ? Sayı bir azalıp bir artarak sürekli değişiyor. Baronun ne kadar efektif kullanıldığıyla ilgili bir şey olabilir mi acaba ? Mesela kaç minyona buff verildiği vs.
O da olabilir. Baron ve onun aracılığıyla kazanılan altın, deneyim vs. de olabilir.
kalkan darbesi rünü bariyer speli kullanıldıgında çalışıyor mu ?
Evet çalışıyor, bariyer etkisi bittikten sonraki 2 saniye boyunca da etkisini koruyor.
Lolde cc teams ne manaya geliyor
"cc" crowd control kısaltması yani kitle kontrol. Bol bol kitle kontrol yeteneklerine sahip takımlara denir.
bahsedilen dayanıklılık güncellemesi ne zamana gelecek
12.10 yaması, yani 25 Mayıs.
son zamanlarda ölümcül tempo rününü neredeyse tüm oynadıgım dövüscüler için özellikle irelia yone tarzı mobil olanlarda önerildiğini görüyorumi, yenilmez nerf filan mı yedi
Hayır, tam tersine ölümcül tempo fazla güçlendirildi. Sezon öncesi dönemde rün alternatifi olmayan şampiyonlar dışında kimse tarafından tercih edilmiyordu ve bu yüzden çok ufak bir kitlenin işine yarıyordu. Çalışma prensibi tamamen değiştirilerek oldukça güçlü bir hale geldi ve o zamandan beri pek çok kez zayıflatılsa da hala pek çok dövüşçü ve nişancı için en iyi rün.
buff tam olarak neydi ? saldırı menzili kazanımı mı yeni olan ?
Çalışma sistemi değişti. Eskiden saldırdıktan belli bir süre sonra saldırı hızı artışı sağlıyor ve katletme durumunda uzuyordu. Artık saldırı yaptıkça yük biriktiriyor, yük başına saldırı hızı veriyor ve azami yüke ulaşıldığında saldırı menzili artıyor. Alınan saldırı hızı artışı ve menzil çatışmada kaldıkça gitmiyor.
elektrik ver rünü ve saldırıya devam rünü arasındaki fark ne hangi durumlarda hangi şampiyona hangi rün tercih edilmeli ?
Sayfalar: 1 2 3