Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Master of Orion - Irk Tanıtımları: Klackonlar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
jBqm0n.pngKlackonlar
Klackonlar toplumdaki rollerine doğarlar ve mükemmel uyum içerisinde yaşarlar. Bireylerin isteklerine hizmet için değil toplumun iyiliği için çalışırlar. Hatta Klackonlar görünüşte kişisel ilgilerden yoksun doğarlar ve doğuştan Kovan’ın kimliğini benimserler. İhanet veya morali tasa etmezler ve dolayısıyla en huzurlu ırklardan biridir. Klackonların ana gezegeni Kholdan acımasız bir güneşin kavurduğu zorlu bir gezegendir. Kholdan’ın yenilebilir yeşilliğinin büyük bir kısmı içindeki yumuşak ete erişmek için kırılması gereken kalın bir kabukla kaplıdır.

Kholdan’ın kullanılabilir su rezervleri Klackonların özenle inşa ettikleri yeraltı şehirlerini de bulunduran birbirine bağlı dev yeraltı mağaraları ile bağlıdır. Klackonların erken tarihi iç çekişmelerinin olmaması sebebiyle çoğunlukla sıradandır. Klackonlar zorlu bir gezegende hayatta kalmanın zorunlulukları ile güdülen akılsız böcekler olarak başladılar. Binlerce yıl boyunca Klackonlar daha akıllı ve bilinçli hale geldi ama Klackon kimliği hiç değişmedi.

Hala görev, evrim ve adetlere bağlıdırlar. Klackon ırkın galaktik temsilcisi olarak hizmet eden bir Kraliçenin yönettiği birleşik bir devlete sahiptir. Kraliçenin görevi galaksilerarası ortamda Klackon adına kritik kararlar vermektir. Klackon’un öncelikli gündemi halkını ne pahasına olursa olsun korumaktır. Kraliçeden en alt seviyedeki çalışana kadar her vatandaş yerine göre davranır ve Kovan uğruna can verir.