Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Victoria 3 geliyor...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Kesin bir şekilde söylüyorum oyun geliyor.Resmi duyuru yapılmadı ama yayıncılar belli ediyor.
https://forum.strategyturk.com/konu-vict...uyuk-ipucu

PDX yine ters köşe yapıp tarih öncesi tarih oyunu falan duyurursa bu sefer forumda Paradox Oyunları tabını en sona almak zorunda kalacağız.
Hangi yayıncıymış bunlar?
Nereye ne zaman nasıl gelmek istiyor diyeceğim lakin asla ve asla gelmeyeceğini bildiğim tek oyundur Vİc3. Bak bu lafımın ss'ini alın yarın birgün silebilirim :P
https://youtu.be/KUc4sHTrFW4

Lütfen 01:35 . Saniyeden sonra dinleyiniz.
Gerçekçi değil. Daha duyurulmamış bir oyun hakkında video çekeceğiz falan demesi çok saçma. Arkadaş bir yerlerinden element uydurmasın.
2017 3. çeyrek, not alın.



(31-10-2016, 22:01)Duman : [ -> ]https://forum.strategyturk.com/konu-vict...uyuk-ipucu

PDX yine ters köşe yapıp tarih öncesi tarih oyunu falan duyurursa bu sefer forumda Paradox Oyunları tabını en sona almak zorunda kalacağız.

SJW öncesi ve sonrası diye ayırabilirsin.
https://twitter.com/Martin_Anward/status...9535629313
Ankette Wiz eğer kazanırsam yeni yıl öncesi Victoria's Secret yayını yapacağım demiş. Şu anda %70 ile önde.

Paradox'un bir sonraki oyunu için uzun zamandır Victoria's Secret ismi kullanıyorlar.
Eğer temiz bir trollemeyle adam oturup gerçekten Victoria's Secret yayını yapmazsa, Paradox'un duyuracağı bir sonraki oyunun 2017 öncesi duyurulacak duruma geleceğini söylemek mümkün.
14 Mayıs Pdxcon da duyurulabilir . Fakat çıkış tarihi ne vakit olur bilemem . Çoğu yayıncı ,arkadaşın dediği gibi ,belirtiyor .
Martin Anward'ın yayın işi ne oldu acaba?
Heyecanla konuya girdim ama hüsrana uğradım.
(01-11-2016, 08:12)Snykdel : [ -> ]2017 3. çeyrek, not alın.

:p

Paradox'un Triumph Studios'u almasıyla ilgili bir tartışmada Shams Chris King'in Paradox'ta 'bir şey hakkında' sıkı bir şekilde çalıştığından bahsetmiş. Bunla ilgili daha önce şu konu olmuştu Strategyturkte. O konuda yeni projeye başlanmak denmiş, buradan çalışmaya Mart 2016'da başladıklarını anlıyoruz. 1 yıl 3 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen hala bir şey duyurmamış olmaları şaşırtıcı.

Bu üzerinde 15 aydır çalışılan oyunun Victoria 3 olması yönünde en büyük argüman oyundaki Chris King faktörü, kendisi Victoria 2'nin creditsinde Game Design kısmında ismi Johan'la birlikte yazılmış yegane kişi.

https://www.reddit.com/r/paradoxplaza/co...s/djljjis/
Sağlam iddialar açıkçası, insan heyecan ile bekliyor. Bu oyun eğer çıkarsa ya da en azından duyurulursa, Paradox'un çıkarttığı gibi benim aldığım ilk şey olabilir.
Yavaş gelsin :P
Muhtemelen victoria serisi olacak ama gönlüm ck3 istiyor.
CK2'ye o kadar dlc çıkardılar, bu yüzden o oyunu uzun bir süre unutmak gerekiyor. Victoria 3 herhalde çıktığı gibi alacağım tek paradox oyunu olur tabi batırmazlarsa.
Oyunun güzel olacağından eminim fakat bence DLC lerde Hoi4 gibi batıracaklar.
Victoria serisinde de eyalet sistemi mevcut (HOI4'teki gibi) bu sebeple haritanın HOI4'teki gibi olacağını düşünüyorum. Victoria 3'ün 1.0 sürümü Victoria 2'den çok daha zayıf çıkacaktır.
HOI4'e göre eyalet başına düşen bölge daha çok olur malum hammadde-pop muhabbetleri. Victoria 3'ün zayıf çıkma ihtimali gerçekten var özellikle Stellaris ve HOI4'e bakınca korkutuyor.
Yuksek ihtimalle dandik oyun cikacaktir. Belki bir iki seneye toparlar. Guven vermiyor paradox HOI4 ve Stellaristen sonra.
Sayfalar: 1 2 3