Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: EU IV - Hikaye Konusu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle herkese merhaba;

Bu konu altında yazacağım hikayenin hangi ülke ile oynanmasını istediğinizi yazabilirsiniz. Çok uçuk veya klişe ülkeler ile yazmayı düşünmüyorum. Tek başıma oynayıp yazacağım için bazı bölümlerde gecikmeler oluşabilir. Elimden geldiğince sizlere keyifli bir hikaye okutmayı hedefliyorum.

Görüşlerinizi bekliyorum, saygılarımla.
İrlanda olsun kardeş Steamhappy
Holland
Timur
Candar
Aq Qoyun olsun hafız :)
Hikayenin yapısı ne şekilde olacak, olabildiğine genişlemeye mi çalışacaksın yoksa RP tabanlı mı olacak? ona göre daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
Saçma sapan genişlemeyi düşünmüyorum, genelde göze hitap edecek şekilde genişlemeyi hedefliyorum. Sonuç olarak RP tabanlı denilebilir.

floransa :)
hollanda veya floransa
Osmanlı Steammocking, şaka bir yana Timur veya Bohemya diyorum.
(13-01-2017, 17:24)Redtay : [ -> ]Osmanlı :steammocking:, şaka bir yana Timur veya Bohemya diyorum.

Hiç Bohemya oynayan görmedim. Çok ilginç. Çevresindeki ülkeler hep cazip olduğundan olsa gerek. Bir de Macaristan aynı şekilde. Oyunlar kısa sürse random girilir aslında da. Bitirmek zor zanaat vesselam.
Kıbrıs veya rodos güzel olur :D
Nevers.
Kongo tabiki :D
Hiçbirimizin büyük devletleri almadığı sadece şehir devletleri ve prenslikleri aldığımız bir multiplayer çok güzel ve ilginç olur. neden böyle bir şey tertip etmiyoruz.
(13-01-2017, 17:52)EthemSisli : [ -> ]Hiçbirimizin büyük devletleri almadığı sadece şehir devletleri ve prenslikleri aldığımız bir multiplayer çok güzel ve ilginç olur. neden böyle bir şey tertip etmiyoruz.

Çok güzel manyak değişik bir fikir. Max 50-30 dev falan bi sınır koyup o şekilde oynayabiliriz. Kafadan alınacaklar Lübeck, Riga, Frankfurt vs. Ticaret şehri kapamayanlar Avrupa'ya gelmez sanırsam. Ya da sadece Amerika da yapabiliriz. Çok aksiyonlu olur. Çılgın Mohikanlar Avrupa'yı işgal ediyor....
Normal mp lere düzenli katılım olmazken zor ama güzel fikir.
Konuya dönersek rp gidilecekse yamanın ismine uygun bir Danimarka iyi gidebilir.Onun dışında Yeren ya da Haixi alınıp bir Manchu ve Qing görsek fena olmaz gibi.
(13-01-2017, 16:06)cemal : [ -> ]Timur

+1