Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Stellaris - Utopia
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Forum_Stellaris_Utopia.jpg

Stellaris: Utopia oyuna gelen ilk oynanış genişleme eklentisi. Utopia ile oyuna imparatorluğunuzu geliştirirken kullanabileceğiniz yeni seçenekler, yeni türde uzay istasyonları, galaksinin en baskın türü haline gelmenizi farklı yollarla sağlayabilecek birtakım inşaa edilebilir öğe ekleniyor.

Utopia ile birlikte oyuna eklenen ana mekaniklerden birisi Ascension mekaniği, türleriniz galakside ilerledikçe yeni geleneklere sahip olabiliyorlar ve bu gelenek tercihleriyle nasıl bir yol izlemek istediğinizi belirleyebiliyorsunuz. Yolun sonunda biyolojik, psionik ve sentetik olmak üzere 3 seçeneğiniz oluyor ve bu tercihinize göre türünüzün oyun sonu hali şekil alıyor. Beden mi? beyin mi? yoksa makineler mi?

Stellaris: Utopia
  • Devasa Yapılar: Dyson küresinden halka dünyalara kadar türünüze hem prestij hem de avantaj sağlayacak çok sayıda yeni inşaat seçeneği.
  • Yerleşim İstasyonları: Daha fazla popülasyon besleyeceğiniz özel uzay istasyonlarıyla "tall" oynayıp genişlemeden güçlenmeniz mümkün.
  • Haklar ve Ayrıcalıklar: İmparatorluğunuz dahilindeki hangi türün hangi hakka ve ayrıcalığa sahip olduğunu artık ayarlayabiliyorsunuz. 
  • Tüm Stellaris oyuncularına etki edecek bedava bir yama ve daha fazlası.
Stellaris: Utopia oyuna daha farklı bir derinlik sağlıyor, Utopia ve beraberindeki yamayla birlikte gelecek öğeleri geliştirici günlüklerinden inceleyebilirsiniz: Stellaris: Utopia fragmanı için: Utopia Duyuruldu
Eklenti duyuruldu diye günlük çıkmayacak sanıyordum günlüğü de çıktı: Devasa Yapılar
Çıkış tarihi fragmanı için: https://forum.strategyturk.com/konu-vide...i-fragmani
İlk mesajdaki geliştirici günlükleri kısmı güncellendi.
Utopia ile oyuna 10 yeni başarım eklenecek.