Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cossacks 3'e Workshop Özelliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bv3l59.jpg

GSC Game World'den yapılan son açıklamayla Cossacks 3'e Steam Workshop özelliğinin getirildiği duyuruldu. Steam Workshop özelliği sayesinde Cossacks 3 oyuncuları oyun için çeşitli modlar yaratabilecek veya başkalarının yarattığı moda abone olabilecek. Cossacks 3 için mod kütüphanesi an itibariyle oyunculara açılmış durumda ve her gün düzinelerce yeni mod oyuncular tarafından Workshop'a yükleniyor.

Bu güncellemeyle birlikte aynı zamanda Cossacks 3 Mod Manager'da da güncellemeler yapılmış ve Workshop ile uyumluluğu sağlanmış.

Güncellemeyle birlikte:
  1. Yenilenmiş Cossacks 3 Mod Manager ile birlikte diğer oyuncuların yaptığı modları inceleyebilecek, o modlara abone olabilecek veya yorumlayabileceksiniz.
  2. Abone olunmuş modlar üzerinde kendi düzenlemelerinizi yapabileceksiniz.
  3. Oyununuza katılmış diğer oyuncuların modlarını senkronize edebileceksiniz böylelikle her iki kişide de oyun öncesi aynı versiyon olmasına gerek kalmayacak.
Aynı zamanda 15 Mart tarihinden itibaren Cossacks 3 MacOS ve Linux platformlarında da oynanabilir olacak. Tıpkı ana çıkışta olduğu gibi Mac ve Linux kullanıcıları da oyunu ilk 2 hafta içerisinde satın almaları durumunda Early Bonus paketine sahip olacak.