Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: After The Defeat
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Nazilerin 2. Dünya Savaşını mağlubiyetle sonlandırmasıyla tüm umutlar "neredeyse" tükenmişti, taki Himmler Roosvelt'le bir anlaşma yapana kadar. Anlaşmanın maddeleri şöyleydi:

Naziler Amerikan kuklası olacak endüstrisini geliştiremeyecekti. 

Vs, Vb

Adolf Hitler intihar etmemişti iktidara geçemezdi. Fakat Himmler'in planları Almanyayı tekrar eski gür altın günlerine geri döndürebilecek miydi?


İşte böyle bir alternatif tarih moduna başladık 1-2 hafta sonra fotoğraflar gelmeye başlar.

(Modu iki kişi yapıyoruz)
Kolay gelsin.
(26-02-2017, 21:54)Lothebork : [ -> ]Kolay gelsin.

Sağolun valla :).
Yapım aşamasındaki modlar için [WIP] tag'ı kullanılabilir. Başlıkların olabildiğince temiz olması aramalarda işleri kolaylaştıracaktır. Başarılar.
İlginç bir hikaye kolay gelsin..
Kolay gelsin, keşke daha olabilecek bir alternatif tarih modu yapsaydınız. Tabii siz modu yapıyorsunuz fakat Himmler'in savaş sonrası başa geçmesi pek mümkün değil. Yani biraz daha demokrat bir lider geçebilir fakat Himmler, Göring gibi isimlerin barış sonrası devam etmesi pek muhtemel değil.
(27-02-2017, 19:34)Tervel : [ -> ]Kolay gelsin, keşke daha olabilecek bir alternatif tarih modu yapsaydınız. Tabii siz modu yapıyorsunuz fakat Himmler'in savaş sonrası başa geçmesi pek mümkün değil. Yani biraz daha demokrat bir lider geçebilir fakat Himmler, Göring gibi isimlerin barış sonrası devam etmesi pek muhtemel değil.

Bir eventle Hitler'i geri döndürmeyi planlıyoruz. Amerikadada büyük bir kriz başlayacak (daha düşünce tam belli değil)