Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Empire - Genel Sohbet: Padişahın Divanı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
empire.png

Empire: Total War - Padişahın Divanı
Empire: Total War ile ilgili genel sohbet ve tartışma burada yapılır.
ETW da MTW2 de olduğu gibi hotseat oynamak mümkün mü?
ETW'de multiplayer campaign beta vardı yanlış hatılramıyor isem. Daha sonradan ne oldu pek bir bilgim yok.
İnternette esf editör diye bişey ile oynandığı yazıyordu ama nasıl olduğunu anlatmamış bölümden sorumlu kişiler biraz araştırıp düzenleyebilirse güzel olur.
O iş Beta koduyla oluyordu ama nitekim Beta Kodu dağıtımı bitti 2-3 yıl önce tutmadı herhalde belki bir mod yardımı ile oynanabilir biraz araştırmak lazım bulursam konu olarak paylaşırım.
Medieval 2, Empire ve Napoleon Steamde artık Definitive Edition olarak geçiyor ve oyuna sahip olan herkese tüm DLC'ler hediye ediliyor.

Ayrıca ilginç bir şekilde oyunların isimleri MEDIEVAL gibi olacak şekilde büyütülmüş ve 'Total War' ismi oyun isminin önüne konmuş.
Oyunda bir saçmalık daha fark ettim, osmanlının neden ezildiğinin de cevabı bu sanırım. Marmara da sadece istanbul boğazına geçiş konmuş, çanakkaleden geçirilmiyor. İstanbuldan da doğrudan geçiremiyorsunuz birimleri şehre takılıyor şehre sokup öyle geçirmek gerekiyor. Fakat yapay zeka da bunu akıl edemiyor ancak gemiyle vs geçirecek. Bu yüzden balkanlar ve asya tarafı iki farklı ülke gibi takılıyor. Bu oyun resmen utanç kaynağı.
Darth Mod nasıl kuruluyor? bilen birisi detaylı anlatabilir mi? kuramadım bir türlü