Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: Attila - Empires of Sand Duyuruldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Total War : ATTILA için yeni bir DLC duyuruldu.



Haberlere en hızlı şekilde erişmek için twitter hesabımızı takip edin : https://twitter.com/strategytr
DLC'ye dair bilgiler :

Çıkış tarihi : 15 Eylül
  • Eşsiz birimlere sahip Aksum, Himyar ve Tanukhids ülkeleri
  • Yeni senaryo mekanikleri
  • Yeni horde mekanikleri
  • Yeni din mekanikleri
TW_ATTILA_EoS_Steam_banner_Desert_Kingdo...1441727788

Aksum, Himyar ve Tanukhids hem multiplayer oyunlarda hem de singleplayer oyunlarda seçilebilirler.

Afrika ve Ortadoğunun çöl topraklarında bulunan bu ülkeler Çöl Krallıkları Kültür Grubunun bir parçası, oyuna yeni senaryo mekanikleri, yeni horde oynanış mekanikleri, eventler, geliştirilmiş dini özellikler ve eşsiz birimlerle Total War : ATTILA'ya geliyor.

Çöl Krallıkları
Çöl Krallığı olan ülkeler aşağıdaki kültürel bonuslara sahip olurlar.
  • Bütün bölgelerde +2 sağlık.
  • Çöl savaşlarında +15 melee üstünlük.
Yeni Dini Mekanikler
Oyunun sürdüğü periyod boyunca bu kültürlerdeki ciddi dini değişiklikler dolayısıyla Empires of Sand, dini bir çok özellikle geliyor. Oyuna 3 yeni din ekleniyor; Doğu Hristiyanlığı, Yahudilik ve Semitik Paganlık.
Horde olmayan her Çöl Krallığı kültür grubundaki ülke 2 dini seçeneğe sahip. Aksum Doğu Hristiyanlığı veya Semitik Paganlığı takip edebilir, Himyar ise Yahudilik ve Semitik Paganlık arasında tercih yapabilir.

Oyunda din unsuru artık çok daha etkili, özellikle Çöl Krallığı ülkelerinin oyun içerisindeki birçok hareketine etki ediyor. Örneğin; bina yapım sıraları, kazanma şartları, teknolojiler ve senaryoda elde edilen bonuslar dini tercihlerden etkilenen özelliklerden bazıları.

TW_ATTILA_EoS_Steam_banner_Factions_sect...1441727788

Çift Bina Sırası
Aksum ve Himyar kendi ana dinleri için birer bina sıralamasına sahipler. Bu ülkeler bu binaları seçtikleri din etkilemeksizin her koşulda inşaa edebiliyorlar. Bu durum oyuncuya ülkesinin dini üzerinde daha iyi bir kontrol imkanı sağlıyor ve gelişen olaylara karşın farklı bonusları tercih etme özgürlüğü tanıyor.

5. Seviye Asker Üretim Binaları
Aksum ve Himyar ülkelerinde her dine has 1 bina olmak üzere 2 adet yeni 5. seviye asker üretim binaları mevcut. Oyuncular bu binaları dinleri farketmeksizin inşaa edebilirler. Bir dinin askeri binasını açmak için o ülkenin o din üzerinde %75 etkiye sahip olması gerekiyor. Bu askeri binaların her biri 3 yeni elit birim ve senaryoda size yardımı dokunabilecek birçok bonus barındırıyor.

Farklı Kazanma Şartları ve Başarımlar
Çöl Krallıklarının 2 farklı kazanma şartı var. Her din için farklı şartlar.

Geliştirilmiş Diplomatik Önem
Bu yeni dinlerin diplomatik etkisi de mevcut, kimle müttefik olmak istediğinize bağlı olarak din seçmeniz gerekebilir.

Sefa Binaları
Horde olmayan Çöl Krallıkları yeni bir bina sırasına sahip. Bu binalar ciddi seviyede gelir sağlarken dini kötü etkiliyor, bu da oyuncuyu ekonomik katkı ile din arasında tercih yapmaya itiyor.

Dini Teknolojiler
Horde olmayan Çöl Krallıkları her din için özel bir teknoloji grubuna sahip, bu teknoloji grubu seçtiğiniz dinin senaryo üzerinde daha etkili olmasını sağlıyor.

Geliştirilmiş Dini Uyumsuzluk Etkisi
Bölgelerinizdeki dini uyumsuzluğun etkisi daha dengelenmiş durumda, yani dini uyumsuzluk olmadığı zaman aldığınız bonuslarla dini uyumsuzluk olduğu zaman aldığınız dezavantajlar birbirini dengeler seviyeye getirildi.

Karşıt Dini Olaylar
Dine yönelik bazı gereklilikler yerine getirildiğinde meydana gelebilen 2 yeni event eklendi, bu eventler sizi ikilemde bırakacağı gibi aynı zamanda oyuncuya birtakım görevler sunacak.

TW_ATTILA_EoS_Steam_banner_Himyar_sectio...1441727788
Yeni tanıtım videosu yayınlandı.

Release Date?
(08-09-2015, 21:30)Duman : [ -> ]DLC'ye dair bilgiler :

Çıkış tarihi : 15 Eylül