Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: Arena Steam Kütüphane Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ben steam için dan total war: arena satın aldım steamde etkinleştirdim sonda parantez içinde (closed beta) yazıyordu normal oyun etkinleştirdiğimde ki görüntülerin aynısı oldu fakat oyun kütüphaneye gelmedi nedeni nedir sizce bilen var mı ? varsa lütfen yazsın yazarsa çok sevinirim iyi günler :smiling: :down_face:
Şu anda oyun açık değil.
Öncelikle foruma hoş geldin.

Total War Arena F2P bir oyunken nasıl satın aldın orası biraz şüpheli. Eğer ki Beta key falan satıyorlardı da aldıysan tekrar oyunun Beta kullanımına açılmasını bekleyebilirsin.
(22-04-2017, 01:38)GaulTurk : [ -> ]Öncelikle foruma hoş geldin.

Total War Arena F2P bir oyunken nasıl satın aldın orası biraz şüpheli. Eğer ki Beta key falan satıyorlardı da aldıysan tekrar oyunun Beta kullanımına açılmasını bekleyebilirsin.
Hoşbulduk.


Beta keyi ne demek ayrıca ? Yaşım 13 de pek bilgim yok . Oyunun tam sürümünü neden satmıyorlar da beta keyi satıyorlar onuda anlamış değilim.
Oyunu etkinleştirdim. (Closed Beta) yazısı vardı sonunda. Kütüphaneye baktım oyun gelmemişdi . Nedeni Nedir. Oyunu oynamak istiyorum.

(22-04-2017, 01:20)Aytaç : [ -> ]Şu anda oyun açık değil.

Ne zaman açılır peki ?

Birde Ben Total War : War Hammer satın aldım aynı siteden fakat oyun olarak göstermişler bana mailden dlc leri diyorlar.Bir site attılar o siteye gittim ve orda e mailim ve şifrem yazıyordu ( Kendileri Oluşturmuşlar ) Bir hesap mı gerekiyor oyunu oynamak için ? Ben steam etkinleştirme kodu vereceklerini sanıyordum yardım edersen sevinirim. Facebook : https://www.facebook.com/alper.gezer.790 facebookdan mesajını yazabilirsin daha iyi olur
Total War: Arena oynamak için hiç bir para ödemen gerekmiyor. Oyun açıldığında Steamde gözükecektir. Henüz belirli bir tarih yok bildiğim kadarıyla.

Warhammer hakkında sorunu tam anlayamadım.
Oyun Wargame üzerinden oynanacak sanırım, Steam'e gelmeme olasılığı oldukça yüksek.
total war warhammer satın aldım . 2 dolara
sonra bana bir mail geldi onaylamaya dair. bende onayladım ve evet satın aldım dedim
1 kaç saat sonra bana aynı yerden bir mail geldi bir site açıldı ve o sitede benim adıma hesap oluşturulmuş gibi birşey.
gmailim ve şifrem yazıyordu şöyle düşündüm herhalde hesap oluşturmak ücretli adamlar da ben ücreti ödediğim için hesabı oluşturdular ve bana bu şekilde bir siteye yazıp gönderdiler sandım . fakat ne olduğunu bilmiyordum
adamlara yeniden mesaj attım paramı geri verin diye geri de vermediler galiba mail yollayın dedim mail de gelmedi ne yapıcağımı bilmiyorum steam hesabımda var ayrıca ben adamlardan steam ürün kodu bekledim adamlar e mail şifre attılar.
Standart fiyatı 60 dolar olan bir oyunu 2 dolardan satan sitelere güvenmemelisin.
Duman Facebookdan görüşebilirmiyiz senle hemen ?

Facebook: https://www.facebook.com/alper.gezer.790
Buradan yazabilirsin, facebook'u aktif olarak kullanmıyorum.
Ben Satın aldım fakat adamlar bana geri dönmedi param çöpe mi gitti ? yazdıkları e mail ve şifre sadece ? Ben bu e mail ve şifreyi nereye gireceğim

Duman mesaj yazar mısın
Satın aldığın sitenin canlı destek hattı varsa orada sormalısın.
Muhtemelen seni iyi öpmüşler :D
Dışardan bakıldığında dolandırılmışsın gibi duruyor. 2 dolara o oyun mümkün değil :(
Malesef :) Site hiç güvenilir durmuyor.
Umarım dolandırılmamışsındır ama bu sana bir ders olsun çünkü bu dünyada dolandırıcılar çok o yüzden her gördüğün siteden alışveriş yapma sakın. Ayrıca satın aldığın sitenin linkini atarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
adam bana aslında bi mail attı ilk başta güvenilir duruyor bence : birçok kullanıcı satın almış 400 tane felan satmış bana da mail attı işte 2 tane ben ona attım cevap vermedi.

ben dlclerini almışım herhalde fakat ben oyunu istiyordum :D bende de hata olabilir adam direkt oyun demiş altta dlc yazıyor : D

fakat dlc de olsa isterim yani o kadar para vermişim dlcsinin etkinleştirme kodunu da atmadı sadece şifre ile e mail attı onu da kaydedın dedı
Çok ucuza satılan oyunlarda kod yerine hesap adı ve şifresi veriyorlar. Aynısını daha pahalıya yapanlar da var. Hesabın yanında kod da vermişlerse büyük ihtimalle hesapla ilişkilendirdikleri bir koddur. Kısacası verdikleri hesaptan oynaman gerekiyor. O hesabın geçerliliği tartışılır.
(23-04-2017, 03:24)Wickhart : [ -> ]Çok ucuza satılan oyunlarda kod yerine hesap adı ve şifresi veriyorlar. Aynısını daha pahalıya yapanlar da var. Hesabın yanında kod da vermişlerse büyük ihtimalle hesapla ilişkilendirdikleri bir koddur.  Kısacası verdikleri hesaptan oynaman gerekiyor. O hesabın geçerliliği tartışılır.

Olabilir Fakat yanında kod da yok ayrıca sadece e mail ve şifre var benım zaten steam hesabım var kod göndermeleri gerekirdi diye düşünüyorum. 8 tl boşa gitti :D
8 lira ile iyi yırtmışsın. Hayatın heryerinde dolandırıcılarla karşılaşıp çok daha fazla paralarda kaybedebilirsin. Bu sana ders olmuştur, unutamayacağın o 8 lira seni olası dolandırılmalardan kurtaracaktır.
Sayfalar: 1 2