Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Attila - The Last Roman - Ekran Görüntüleriniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
7427.jpeg

The Last Roman senaryosundan ekran görüntülerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Bugün bu dlcye başlamak istedim ve girişteki introsu gerçekten harika olmuş. Abartmadan söyleyebilirim ki Attila'da ki en iyi intro. Oyuna başlarken sizi heyecanlandırıyor ve oyuna olan isteğinizi arttırıyor. Birkaç görüntü yakaladım onları da paylaşmak isterim.

Ddz3vO.png

VMoEJZ.pngnWzEnM.png
Vizigot kampanyamın bitmiş sefer haritası.
nJVGzl.jpg
NO6rgk.jpg
Oyunu zor yapıcam diye saçma sapan şeyler yapmaları ciddi manada anlamsız olmuş. The Last Romanda efsanevide ostrogotları aldım zaten avrupa dışında 3-4 büyük develetiz belli birbirimizi yicez. Haritada gördüğünüz roma imparatorluğunun başka toprağı yok günümüz Anadolusunun batı kıyısı bu adamlar oyuna abartmıyorum tek tek saydım 10 tane full orduyla başlıyorlar. Adamda 10 tane bölge var zaten ben oyuncu olarak her bölgeme full ordu yapmaya kalksam ilk turdan bir senede biterim. Mantık çerçevesinde birşeyde yapmamışlar. Zorluk adı altına b*kluk olmuş.
FRENK KRALI THEUDERIC
3pQbrr.png

OSTROGOT KRALI THEODAHAD
d7my6r.png

ROMA SEFERİ LİDERİ FLAVIUS BELISARIUS
lbmn2p.jpg

VANDAL KRALI GELIMER
QpmbEr.png

VİZİGOT KRALI THEUDIS
jQmlzg.png
YOYo9a.jpg

Bütün gecemi alan bir sefer oldu. Aslında tüm haritayı ele geçirmeyi planlıyordum fakat Roma İmparatorluğunun sayısız full ordusuyla savaşmaktan erkenden vazgeçtim bu fikirden çünkü sıkıldım artık. Roma İmparatorluğunu yendikten sonrası çerez tabi. Sıkılmazsanız tüm haritayı alabilirsiniz. Vizigotlarla askeri müttefiklik yaptım. Berberilerde kukla devletim oldu.