Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Medieval 2 - Son Destan Hotseat (ST Modu) - [ Tur - RP ] (İptal)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
m2tw.png

Hotseate katılan herkes kuralları kabul etmiş sayılır. Ve yine yapacağı yanlış hamlelerden dolayı alacağı cezaları kabul etmiş sayılır. Eğer erken tespit edilirse tur tekrar edilir ve ceza verilmez. Yaptığınız birşeyin kurallara uygun olup olmadığını merak ediyorsanız bana veya daha tecrübeli hotseat oyuncularına sorabilirsiniz.

Oyun içerisinde kural dışı bug ve exploit yapmak yasaktır. Farklı sonuçlar elde etmek için istediğiniz kadar save - load yapma hakkına sahipsiniz. 
Yalnız her oyuncunun turu buraya etiketlendikten itibaren 24 saat süresi vardır. İnsanlık hali, yorgun oluruz, önemli bir durum olur vs bu gibi durumlarda sizin yerinize dost ülkeniz veya admin idareten geçebilir. Ayrıca 24 saat ek süre isteyebilirsiniz. 

Oyunun sohbet konusuna ve kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Kuralları kesinlikle iyice ve detaylıca okuyunuz. 


Modumuzu yapan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Ufak yardımları olan i de unutmayalım :) 

Modu bu linkten indiriyoruz.


Bu linkten inen rar dosyasının içindeki klasörü 1.05 veya 1.52 olan oyunuzun mods klasörüne atıyorsunuz. Eğer korsan ya da kutulu 1.05 sürüm ise içindeki bat dosyasını kullanarak oyuna girebilirsiniz.

Steamde oyuna sahipseniz mods konusuna klasörü attıktan sonra varolan americas klasörünün adını değiştirip americas1 yapın. Sonra strategyturk modunun adını americas yapın. Ve steamdeki launcherdan oyuna girebilirsini



Herkese başarılar.

Admin :

Tur Sırası 

England2.pngFrance2.pngHre2.pngSpain2.pngVenice2.pngSicily2.pngMilan2.pngScotland2.pngByzantium2.pngRussia2.pngMoors2.pngTurks2.pngEgypt2.pngDenmark2.pngPoland2.pngPortugal2.pngHungary2.png

1- İngiltere
2- Fransa
3- Kutsal Roma
4- İspanya
5- Venedik
6- Sicilya
7- Milan
8- İskoçya
9- Bizans >
10- Rusya
11- Moors AI devredildi
12- Türkler
13- Mısır
14- Danimarka
15- Polonya
16- Portekiz
17- Macaristan



Sizden sonra gelen kişiyi etiketleyiniz. Tur linkini atarken RP mesajı da atmanız zorunludur. RP oyunu daha da güzelleştirdiği gibi okuyan takip eden kişiler için de zevkli olacaktır. Ayrıca sizler için de. Tur mesajı dışında da RP mesajları atabilirsiniz. Nonstop RP  rofl.png
















Gemiden asker çıkarma bug'unu size resimle anlatacağım ki yapmamaya özen gösterelim.




Fransa 1
Turu özelden attım. İlk tur olduğu için tüm ülkelerin turları şifresiz.Yaşanabilecek haksızlıkları önlemek için ilk turları özelden atmanızı rica ediyorum.

İyi şanslar herkese !!
HRE 1
Spain 1

Sicilya 1
Milan 1
Milan2.png

Şanlı Milan orduları Saygıdeğer Kutsal Roma'ya baş kaldırıp Bologna şehrini kuşatma cüreti gösteren ezik Venedikli tacirlere dersini vermiştir. Askerlik namına hiç bir bilgisi olmayan bu haysiyetsiz insan tacirleri gereğinden fazla büyümeden ortadan kaldırılmalıdır. Tez vakitte Bologna kuşatmasının da bizzat Kayzer tarafından kırılacağına şüphemiz yoktur. Venedik artık tarihin tozlu sayfalarına gömülmek üzeredir.

8d7oJa.jpg


turu özelden attım.
Bizans_1

Turu özelden attım.

Rusya-1
Mısır 1
Egypt2.png
Mısır İslam Halifesi olarak bugün tahta çıktığım şu andan itibaren ülkemde Barış Çağı'nı başlatıyorum. Zira devletim hakkında iyi düşünceleri olanlara bir kardeş olacağım, gayesi ve hareketleri kötü olan olursa da ateş kusacağım.

Şimdilik ve gelecek 20 yıllık planımda etraftaki isyancı şehirleri devletim bünyesine katmak dışında bir düşüncem yoktur. Bizans İmparatoru ve Türk Hakanı bilmelilerki, niyetim ve gayem gayet açıktır.