Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Civilization V - Multiplayer Sohbet
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
B4452M.png

Hafta sonları düzenli multiplayer etkinlikleri düzenleyebileceğimizi düşünüyorum. Oynamak isteyen olursa buraya adını ve hangi oyunla katılabileceğini yazarsa etkinliği oluşturabiliriz.
Güncel.
Eğer yeterli sayıya ulaşırsak cuma ve cumartesi akşamları oyunlar düzenleyebiliriz. Gerçi oyunu uzun süredir oynamadım ama kurabilirsek yeniden yüklerim.
Her Cumartesi müsait olamasam da vaktim olduğunca katılırım ben de. Güzel olur topluca oynamak.
Şuan gelecek var mı ?
multiplayer konusunda toplanmanın en zor olduğu oyunlardan biri. hemen hemen herkesin bir işi oluyor mutlaka, vakti zamanında insanlar bir araya gelebilsin diye hayli uğraştım. pes etmiş durumdayım. 

gerçekten vakit ayırabileceklere tavsiyem, steam üzerindeki NQ ( No quitters ) grubuna kendini atmaları. oyunun steam üzerinde de hesabı bulunan iyi oyuncularla ( +5000 saat üzeri ) oynama şansınız da olacak. sözlükteki açıklamalara link verdim, anlamayan yada birşeyler sormak isteyen olursa yardımcı olurum.
Cuma günleri multiplayer etkinliği yapmak istiyorum kimler katılabilir ?
Steam den ekleyin, Grego
İlk Multiplayer etkinliğimiz yarın başlayacak. Bir dahaki oyun için istek ve şikayetlerinizi buradan belirtebilirsiniz.
oyun atmak isteyen varsa steamden ekleyebilirsiniz: efernsy
Benim oyun düz versiyon, brave new world dlc'si host'ta yüklüyse Eu4'teki gibi multi atabiliyorsak gelirim.
malesef başkan o şekilde olmuyor civ'de
Merhaba arkadaşlar. Düşünceme göre CIV 5'in en büyük eksiği; belki sıra tabanlı olması, belki multiplayer desteğinin yetersizliği ve oynanırlığının pek de iyi olmaması sebepleriyle aktif oyuncu kazanamaması. Haliyle insan Single Player olarak bir yere kadar oynuyor. Şahsen oyunun ne kadar zevkli ve bağlayıcı olduğunu, çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu bir gruba katıldıktan ve onlarla birlikte oynamaya başladıktan sonra hissettim. (Forumda yeni olduğum için, sorun teşkil etme ihtimaline karşı grubun adını belirtmiyorum.) Ancak yabancı ve Türk forumlarından takip ettiğim kadarıyla, bu tarz oluşumlardan haberi olmayan, arayıp da bulamayan, hepsinden öte oyunun multiplayer odalarından birine girip oyunu kafasına göre terkedenlerden ötürü çoğu kişi oyunu bırakıyor. Ya da bu durumdan haberi olup oyunu hiç almıyor, ön yargılı yaklaşıyor haklı olarak.

Sandığım kadarıyla CIV 5'in TR'de diğer gözde strateji oyunlarına nazaran çok büyük bir kitleye sahip olmamasına rağmen, oyunda aktif olanlar ya da en başta belirttiğim yetersizlikler yüzünden oyunu bırakanlar, belirli kurallar altında hem zevk verecek hem tadında rekabetçi ortam yaratacak oyunlar oynamak isteyenler için kendi çapımızda bir oyuncu topluluğu oluşturabileceğimizi düşündüm. Ancak ilgi olacak mı, olacaksa nasıl olacak kestiremediğim için; en azından şimdilik burada kendinizi belli edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ardından haberleşmek, oyun oynamak için Strategyturk'un Steam grubunun sohbet kısmını aktif olarak kullanabiliriz. 

Yardımcı olmak isteyenler, tavsiyesi olanlar vs. buraya bir şeyler yazsın ki ciddi anlamda böyle bir topluluk oluşturalım, en azından oluşturmak isteyelim.
CIV 5 multiplayer oynamak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Günde 5 6 saat oynarım http://steamcommunity.com/id/atakan233/
Katilamiyorum.


Öncelikle oyun gününü cuma gününden cumartesine almanı öneririm çünkü cuma günleri Eu 4 mp si var ve onun dışında bir kaç mp de pazar günü oyunun da uzun sürdüğünü varsayarsak cumartesi günü en uygun gün olacaktır böyle bir etkinlik için. Bu durumun ardından yeterli oyuncu sayısına ulaşılma ihtimalini düşünerek oyunun kurallarının nasıl olacağını ve bir kaç not da düşmeni öneririm. En son olarak da daha önceki etkinliklere katılmış olduklarından ilgisini çekebileceğini düşündüğüm insanları mentionluyorum. Etkinliğin yapılabileceği düzeyde katılım olursa ben de katılmayı düşünürüm.

İzne bagli olmakla beraber musait olursam katilmak isterim. Civ mp si tatli olur
beyler 5 kisiyiz civ gelcek varmı ?? nick ( IıBALANARıI )
Oynayacak arkadaş arıyorum. Tüm dlc'ler var

https://steamcommunity.com/profiles/76561198036937304/

ekleyin
Multiplayer oynamak isteyen arkadaşlar eklesin. https://steamcommunity.com/id/BotGiyenAdam/
Sayfalar: 1 2