Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Age of Empires IV Duyuruldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Bugün Microsoft'un Age of Empires serisinin 20. yılına özel yaptığı sunumda Age of Empires IV duyuruldu. AoE IV Company of Heroes serisi ile tanınan Relic Entertainment tarafından geliştirilmekte.
Baya bi şaşırdım. Umarım güzel bişey çıkar. grafik adına beklentim az olsa da strateji adına beklentim baya büyük . Tabi oyun sektörüne bakınca muhtemelen havamaı alırım ya neyse :D
Bırakınız artık grafik işlerini hala anlayamadınızmı önemli olanın grafik olmadığını minecraft nasıl hepinizin toplamından fazla satabiliyor. Heleki bir bu türdeki oyunlarda önemli olan grafik değil oynayıştır.
Neden insanlar AGE of 2 yi bu kadar sevdi dersiniz. Ondan sonraki çıkardığınız oyundada aynı oyunu cilalayıp önümüze koydunuz. Az Paradoxu örnek olsanız adamlar bir oyun çıkarıyorlar ardından tonla DLC ile hem parayı götürüyorlar hemde oyuncuyu memnun ediyorlar
RTS olarak gelen güncel bir seri beni mutlu etti. Umarım türü sevenleri hayal kırıklığına uğratmazlar.
Duyuru hem sevindirdi hem düşündürdü.Bu kadar yıl bekledikten sonra aoe4 ün kötü bi oyun olmasını kolay kolay kaldıramayız.
Wow dedim.
Gamescom güzel başlangıç yaptı. 10 Küsür seneden sonra kötü bir oyun çıkmaz umarım.
3'ten beri kendimi buna hazırladım ben, 4 çıksa efsane bir şey olur mu tekrar diye... Eğer güzel bir şey çıkmazsa yıkılırım.
Relic entertainment ın daha önceki oyunları :

Homeworld
Impossible Creatures
Homeworld 2
Warhammer 40,000: Dawn of War
Company of Heroes
Warhammer 40,000: Dawn of War II
Company of Heroes Online
Company of Heroes 2
Warhammer 40,000: Dawn of War III

4 te 3 gibi fast paced olacak muhtemelen
Beklentisi tavana çakılan sadece ben miyim?
Sonunda. Artık 30 küsür yaşındaki gençken deli gibi age of empires oynamış akrabamla birlikte oynayabilecez. Half life bekler gibi bunuda beklerken evlendi çocuk sahibi oldu adam.
Multiplayer yeni bitti, tam yorumumu yapayım.

Trailerda bu zamana kadarki Age of Empires oyunlarından tematik görseller paylaşılmış, yeni oyuna dair bir bilgi vermiyor bu bize. Yani AoE2 gibi daha erken bir dönemi mi ele alacak yoksa 3 gibi mi belli değil ancak tahminim trailerda bahsedilen keşif vs. temasından dolayı 3'e daha çok benzeyebileceği yönünde.

Relic tarafından yapılıyor olması çok içime sinmedi, bir diğer RTS olan Dawn of War 3'te çoğu kişi memnun kalmadı Relic'in oyunu ele alış biçiminden, çok fazla MOBA unsurları var dendi, elite commander olarak oluşturulan karakterler MOBA'lardaki herolarla karşılaştırıldı hep. Açıkçası umarım bir Age of Empires oyunu bu şekilde ele alınmaz, birlikte göreceğiz.
Relic yaptığına göre DLC manyağı olma ihtimali var oyunun.


Dağıtıcı Microsoft olduğu için o tarz yenilikleri koyduracaklarını zannetmiyorum. Videonun sonunda "New Age" demesi, Relic'in modern savaşlar konusunda daha tecrübeli olması ve Age of kutularından çıkan kronolojik sıra görselleri WW2 ihtimalini çok arttırıyor.
Fragman RON gibi :D

Relic'in güzel bir iş çıkarabilecek potansiyeli var ben yaptıkları işleri de seviyorum umarım bu da öyle olur.
12 senedir bu anı bekliyordum şükürler olsun görebildim. Relic'in alması bana göre çok iyi olmuş. Coh gibi sağlam seri yapan Age of Empires'ın WW2 versiyonunu en iyi şekilde oyuna yansıtan firmaydı. Tüm çağları kapsayan büyük bir oyun olmasını bekliyorum. Cidden çok karmaşık duygular içerisindeyim biraz hüzün biraz sevinç. Resmen açılın çocuklar babanız geliyor gibi bir durum oluşturdu bu duyurulma.
Ahanda buraya yazıyorum.
Ne kadar kaliteli oyun çıkarırlarsa çıkarsınlar beğenilmeyecek. Daha doğrusu çoğu kişinin beklentisini karşılamayacak. Sebebi bende kalsın şimdilik. Oyun çıktıktan sonra dediğim gibi olursa bu iletiyi alıntılayıp sebebini yazarım :P
Yayını izleyen biri teyit edebilir mi, Gamespot serinin 2. ve 3. oyunlarına da Definitive Edition geleceğini haber yapmış: https://www.gamespot.com/articles/age-of...0-6452723/

Edit: Doğruymuş: https://www.ageofempires.com/news/age-of...e-wrap-up/
Trailere bakılırsa Romadan Vahşi batıya kadar uzanan bir zaman çizgisi var Rise of nations gibi olacak . Half life 3 duyurulsa bu kadar sevinmezdim umarım güzel bir oyun olur .
Sayfalar: 1 2 3