Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: MTGA - Genel Sohbet: Guild Salonu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
https://store.steampowered.com/app/21419...ing_Arena/

23 Mayıs'ta Steam'e geliyor. Biraz geç de olsa sonunda geliyor olması güzel.
Steam'e geldi.
Görsel

The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth bugün çıkıyor.
(08-05-2023, 10:25)reddga : [ -> ]Standard format artık 2 yerine 3 yılda bir rotasyona uğrayacakmış. Yani eylül ayında gelecek Wilds of Eldraine ile bu yıl rotasyon olmayacak. Alchemy formatı ise yine 2 yılda bir rotasyona uğramaya devam edecekmiş.

mGhG6im.png
Görsel
Görsel


https://magic.wizards.com/en/news/featur...-con-panel

Gen Con'da ileriki yıllarda Magic'e gelecek içerikler ufaktan paylaşıldı.
Bunu görünce baya hüsrana uğradım. Fallout ve AC ne alaka ya diğerlerine sıra bile gelmedi. Zaten gezegen mevzularından flavor istikrarı çok yüksek değildi, artık absürt oldu.
VQUIbsk.png

Renewal Egg, rotasyonun yapılacağı 5 Eylül tarihinde açılacakmış. Eğer oyuna uzun süredir giriş yapmadıysanız 5 Eylül'den önce giriş yaparak Renewal Egg'i alabilirsiniz.
Görsel

Historic No Banned List etkinliği başladı. All-Access olduğundan oyundaki tüm kartları kullanabilirsiniz. İlk zafere 1000 XP veriyor. 5 Eylül'e kadar sürecek.
Görsel
Görsel


Wilds of Eldraine seti çıktı. Inbox'dan 3 kart paketini alabilirsiniz.
Eldraine çok hızlı döndük. Gerçi o kadar çok ürün çıkardılar ki şaşırmadım.
OAgfRqD.png

Lotr istatistiklerini mail atmışlar. İyi gold kasmışım.
Görsel

https://magic.wizards.com/en/news/mtg-ar...-mtg-arena

Formatların oynanma yüzdeleri. Brawl tahminimden fazla oynanıyormuş.
Explorer ölmüş. Historic içinden geçmiş modun.
Evet Explorer dibi vurmuş.
Görsel

https://magic.wizards.com/en/news/mtg-ar...ber-9-2023

Alchemy: Eldraine çıkmış. Ayrıca Orcish Bowmasters ve The One Ring nerflenmiş. Orcish Bowmasters sahaya girme özelliğini kaybederken The One Ring artık 1 manaya tap ediliyor.

Görsel
Görsel
Görsel

https://magic.wizards.com/en/news/mtg-ar...-mtg-arena

Limited için yeni Play Boosters paketleri duyurulmuş. Ben Draft ve Sealed gibi fazla Limited oynamadığımdan bu değişiklikler iyi mi olmuş bilemedim. Bilen biri açıklayabilirse güzel olur. Murders at Karlov Manor seti ile gelecekmiş.
MTG Arena'ya gelmez çünkü foil vsden bahsedilmiş. Açıkçası ben draftlarda bomb olmasını seven biri değilim çünkü kötü bir desteyi tek başına taşıyabilen kartlar olabiliyor. Draft içerisindeki sinerji ve stratejileri anlamsız kılabiliyor. Zaten 4 taneye kadar Rare kart açılabiliniyormuş. Bana bayağı kumar gibi geldi.
Yukarıda attığım linkte geleceği söylenmiş.

https://magic.wizards.com/en/news/mtg-ar...-mtg-arena :CHANGES TO MTG ARENA LIMITED BOOSTERS
In alignment with tabletop, Play Boosters will premiere on MTG Arena with Murders at Karlov Manor. They will be used for our Limited play events so that Draft and Sealed will continue to mirror the tabletop experience on MTG Arena.

Limited packs on MTG Arena will include the new features of Play Boosters, like having cards from The List and Special Guests. Because MTG Arena's older formats are different from those of tabletop Magic, we have worked with the Play Design team on a few card swaps on The List to mesh better with MTG Arena's formats. (We'll share those details close to each set's release on MTG Arena.)

You can rest assured that when you draft using Play Boosters on MTG Arena, it will feel as close as possible to drafting at your local game store.
Görsel
Görsel


MLP iş birliği ile Treasure Brawl etkinliği başladı. İlk zafere 500 gold veriyor.
Görsel

Historic All-Access, Basically No Bans etkinliği başladı. İlk zafere 1000 XP veriyor. Önceki etkinlikten farklı olarak aşağıdaki kartlar banlı:

Görsel
Görsel
Görsel


Daha "dengeli" bir etkinlik olması için bu kartların banlandığını söylemişler ama düz Historic bile dengeli değilken burada banlı kartlarla oynanacak bir Historic nasıl dengeli olabilir bilemedim. Yine de All-Access olması bu durumu tolere ediyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8