Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steel Division: Normandy 44 - "Ace of Spades" Yaması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Görsel


Ace of Spades, Steel Division: Normandy 44 için yapılmış 6. bedava yama. Bu yamayla birlikte oyuna 2 yeni kozmetik Ace ve atak/defans senaryoları ekleniyor.

Bu yeni atak/defans senaryolarında, saldıran taraf dizilim esnasında haritanın çok küçük bir bölgesine erişim sağlayabiliyor, saldıran tarafın amacı bir bölgeyi ele geçirmekken, savunan tarafın amacı ise saldıranın bunu yapmasını engellemek. Saldırandan farklı olarak savunan taraf haritanın büyük bir kısmına erişim sağlayabiliyor.

Görsel


Bu yeni modda oynarken her dakika için requisition puanı kazanmayacak, bunun yerine o phase'in tüm puanlarını başlangıçta edineceksiniz. Bu modu hem singleplayerda hem de multiplayer oyunlarınızda oynayabileceksiniz ve bu oyunlar mevcut haritaların 4 farklı varyasyonları üzerinde sadece 1v1 olarak oynanabilecek.

Görsel


Bunun yanı sıra önümüzdeki yamayla birlikte oyuna:
  • 3rd Armored için Lafayette "Wardaddy" Pool
  • 91. Luftlande için Alexander Uhlig
ekleniyor.

Görsel
Yama 1 saat kadar önce çıktı.
240 mb kadar update geldi.
Oyunun oyuncu sayısı daha fazla olsa oyuna bir şans verirdim.
Açıkçası yeni yamayla gelen saldırı savunma mekaniğini çok beğendim ben, denge de çok güzel oturtulmuş, keşke sadece 1v1 çıkmasaydı. Yine de ücretsiz olmasını düşünürsek çok güzel bir gelişme diyebiliriz.