Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kandırıldım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
KANDIRILDIM...
Arkadaşlar merhaba bugün hepsiburada.com'dan aldığım laptop iptal edildi.
 Daha sonrası ise trajedi komik. Videoda herşey mevcut izlerseniz sevinirim.
https://www.youtube.com/watch?v=oKtARJCoLbo
Geçmiş olsun ne diyeyim.
Peşini bırakma hocam mahkemeye ver ayıptır.
Buraya sadece bunu yazmak için kaydolmanız enteresan bir hareket olmuş. Sorununuza gelirsek, kesinlikle adli makamlara başvurmanızı öneririm.
Ayrıca ekşisözlük gibi katılımcı sözlüklere ve haber sitelerinin WhatsApp ihbar hatlarına meseleyi taşırsan çok daha geniş bir kitle tarafından sorunundan haberdar olunacaktır ve firma çözüm için olağan süreçten çok daha hızlı bir ilerleme sağlayacaktır.
Kesinlikle haklısınız ona bir sözüm yok ancak 7000 liralık laptop'ı 1700'e almakta güzelmiş. :D
(20-11-2017, 23:40)ZenderX : [ -> ]Kesinlikle haklısınız ona bir sözüm yok ancak 7000 liralık laptop'ı 1700'e almakta güzelmiş. :D

hocam ben gördüm aldım direk burada kusur karışıya aittir. Sonuçta hergün sitelerde böyle ürün bulayim diye dolanmıyorum..
Videoyu izlemedim ama sipariş iptaliyse tüketici hakem kurulu alıcı lehinde karar veriyor bu durumlarda.
Ekşi'ye başlık falan açsanız dalga geçerler. Ürün listelenirken fiyat etiketi yanlış girilmiş. Tedarikçi olanlar MH değil onların lafını çokta önemsemeyin. Depodakiler ürünün gönderilip gönderilmeyeceğine karar veriyor. HB'de de Amazon'da da aynı şeyi yaşadım. DH'de tonla konu bulursunuz bu tip durumlarda şansınız yaver giderse alırsınız. Şansına küs. Beterin beteri de vardır ama 2-3 ay bekleyip para iademi yapın bari diye de kapılarını aşındırabilirsin bunlarda oluyor sonuçta. Sözleşmelerini falan incelersen kargoya verilmediği sürece sen nasıl iptal edebiliyorsan onlarda iptal hakkını kendilerinde tutar hukuken bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Yanlış fiyat etiketi bastı diye 5300₺ çalmak ne kadar doğru?
Adamın asıl iradesinin onu o fiyata satmak olmadığı açık, sen uyanıklık yapmaya çalışmışsın. Paranı iade etmişlerse dava açman hakkın kötüye kullanılmasına girer direk postalanırsın.
Bu nasıl başlık bu nasıl mesaj bu nasıl düzen rapor ettim umarım yönetim ilgilenir

kandırıldım diyip milleti kandırıyor bildigin undead faction
Ticaret Hukuku dersinden hatırladığım kadarıyla eğer bir mağazada etiket yanlış basılsa dahi etiket üzerindeki fiyat geçerlidir. Satış vaadi gibi bir hukuki terim vardı, onunla ilgili bir durum.

Ancak bu olayla ilgili yorumum: Bir tek kendini uyanık sanan insanlara hayret ediyorum. Bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen tuzaktır.
Donanımhaber ölücüleri buraya da mı dadandı abov.
(22-11-2017, 02:46)napolyon94 : [ -> ]Yanlış fiyat etiketi bastı diye 5300₺ çalmak ne kadar doğru?

Ben onlara dolandıcılık kelimesini yakıştıramadğım halde senin bana çalmak kelimesini kullanman çok hoş. Çok teşekkür ediyorum. Bay kraldan çok kralcı...

(22-11-2017, 09:08)Ibn Khaldun : [ -> ]Ticaret Hukuku dersinden hatırladığım kadarıyla eğer bir mağazada etiket yanlış basılsa dahi etiket üzerindeki fiyat geçerlidir. Satış vaadi gibi bir hukuki terim vardı, onunla ilgili bir durum.

Ancak bu olayla ilgili yorumum: Bir tek kendini uyanık sanan insanlara hayret ediyorum. Bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen tuzaktır.

Hakkım olanı aramak uyanıklıktır demiş oldun çok teşekkür ediyorum sanada. Umarım yaşadıklarımı yaşarsın..

(22-11-2017, 03:41)TurkJedi : [ -> ]Adamın asıl iradesinin onu o fiyata satmak olmadığı açık, sen uyanıklık yapmaya çalışmışsın. Paranı iade etmişlerse dava açman hakkın kötüye kullanılmasına girer direk postalanırsın.

Türkçemizi düzgün kullanalım. O fiyata olmadığını sen kanaat getiriyorsun. Ben emin olmak için temsilciyi aradım. Buna rağmen suçlusam eyvllah hakim bey.
THH'ye başvurursan birkaç gün/ay içerisinde Laptop eline aldığın fiyattan ulaşır. Sonuç alamazsın, postalanırsın vs. diyenler kanunları bilmiyorlar.
Yalnız yaptığın düpedüz hırsızlık. Kanundaki boşluktan yararlanıyorsun, utanmadan mağdur edebiyatı yapıyorsun. O laptopun farkını + HB'nin THH'den yiyeceği cezayı hatayı yapan personel yiyeyecek.
a katılıyorum ama sırf bunun için de hesap açmak ne kadar doğru bilemiyorum
Bize hukukta normal vatandaş satacağı malı çok az farkla satıp karşıdaki bundan yararlandığı durumu anlattılar da, senin durumu anlatmadılar.Koskoca hepsiburadayi gafil avlamışsın ne diyelim.
Bir bilene sorup,dediğini buraya yazsan güzel olur.Merak ettim doğrusu
Bence durumun sebepsiz zenginleşme ufak bilgime göre
K A N D I R I L D I N I Z
7 bin TL'lik bilgisayarı yapılan bir yanlışlık sonucu 1700 TL'ye almaya çalışıp kandırıldım diyorsun. Bir hata olduğu bariz ve bunu suistimal ettiğin çok açık. Daha önce bu konuyla ilgili örnekler yaşandı hepsinde de hediye çekleriyle sıkıntı giderildi. https://eksisozluk.com/hepsiburadada-1-t...r--4933649

Bu da alınmaya çalışılan bilgisayar: http://www.hepsiburada.com/msi-pe72-7rd-...00000903K4
Satın alırken video kaydetmek nereden aklına geldi?
Sayfalar: 1 2