Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Anno 1404 - Kısa Sorular ve Cevaplar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Assassin's camp binası yapım maliyetleri tam olarak nedir 5 birim birşey istiyor tam olarak ne bulamadım
Resim var mi? 5 kahve 5 hemp istedigi yaziyor ama emin olamadim.
10 hemp istiyor 5 ne tam anlayamadım birde kahve ile deneyelim bakalım kahve üretmiyordum
https://anno1404.fandom.com/wiki/Al_Rashid
burda carpets yazıyor ama alakası yok
Alıntı:For gold, hemp and coffee Al Rashid will train Assassin's camps.

Kahve olması lazım.
Bu oyunun multiplayer moduna giremiyorum online profil oluşturdum multiye tıklayınca refreshing session list diyor kalıyor tekrar menüye dönüyor

Sorun yokmuş bazen girmesi 4-5 dk sürebiliyormuş
Orientala liman attim lakin bundan sonra nasil ilerleyecegim. Sanirim pazar kurmam lazim onun icinde vezirden prestij alman lazim bunu nasil yaparim?
Richard'da alabildiğin ürünlerde altta en sağda bulunan kağıdı Vezire götürürsen sana içi dolu Oriental gemisi hediye ediyor ve ilk binaları yapabilir duruma geliyorsun. Vatandaşlarda seviye atladıkça o kağıdın da üst seviyeleri açılıyor.
Lord Richard Northburgh'dan 50 honor puanına Splendid gift for a guest satın alıp Grand Vizier Al Zahir'e götür prestij 1 artacak ve sana ayrıca hediye gemi verecek
Prestij nasıl kazanabilirim Camping oynarken sorun yok ama Custom Game oynarken Nomadlar bende açık olmuyor.Nomadları nasıl açabilirim çöle yerleşsem bile nomadlar olmadığı için üretime geçemiyorum bu sebeple hep ikinci seviyede kalıyor ulusum.
Lord'dan honor karşılığı kağıt alıp Vezir'e götürmen gerekiyor.
(13-02-2019, 15:43)altnkurt : [ -> ]Lord'dan honor karşılığı kağıt alıp Vezir'e götürmen gerekiyor.

Nomadlar öyle mi açılıyor ve bu bir görev olarak mı geliyor?
Nomadlar öyle açılıyor. Bu işlemi tekrarlayarak nomadlardaki seviyeni ve yeni binaları açabiliyorsun. Lord'un ileri seviyelerinde daha çok prestij veren kağıtlar var.
Senden birr onceki yazilan sey sordugunun cevabini veriyor
(13-02-2019, 15:45)yafeshan : [ -> ]Senden birr onceki yazilan sey sordugunun cevabini veriyor

Onun cevabını aldım teşekkür ederim bunun yanı sıra Honor puanı ile Prestige'in farkı ne onu merak ediyorum.
Honor puanı npclerden item satın almak ve sağ alttaki attainmentleri açmak için kullanılıyor. Prestij nomad binalarını açabilmek için gerekli puan limiti gibi bişey.
arkadaşlar oyun devam ederken

"warning! There is no longer enough memory available to safely continue playing down of discovery. Please save your game and restart sown of discovery." diye uyarı alıyorum. dosya bütünlüğü doğruladım, config ayarlarında directx10 yaptım düzelmedi. seebebi ne olabilir?
RAM'den dolayı sorun çıkıyor galiba. Arkada RAM kullanan başka programları kapatmayı dene.
Video RAM'i ile alakalı. Laptop kullanıyorsun galiba. Eğer AMD veya Nvidia discrete ekran kartın varsa oyuna bu ekran kartını ataman gerekiyor, yoksa kendisi otomatik olarak iGPU'yu kullanıyor.
(27-02-2019, 14:55)altnkurt : [ -> ]RAM'den dolayı sorun çıkıyor galiba. Arkada RAM kullanan başka programları kapatmayı dene.

16 gb ram hocam sanmıyorum sorun olacağını

(27-02-2019, 15:25)Snyk : [ -> ]Video RAM'i ile alakalı. Laptop kullanıyorsun galiba. Eğer AMD veya Nvidia discrete ekran kartın varsa oyuna bu ekran kartını ataman gerekiyor, yoksa kendisi otomatik olarak iGPU'yu kullanıyor.
Nvidia kullanıyorum.nasıl atayacağım oyunu ekran kartına hocam
NVIDIA denetim masasında kullanmak istediğim 3D ayarları kısmında program ayarları diyip ordan hangi programın hangi ekran kartını kullanacağını seçebilirsin.
Sayfalar: 1 2 3 4