Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum Kulüpleri - Kurallar ve İşleyiş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
FK.jpg

Strategyturk Forum Kulüpleri, benzer ilgi alanlarına sahip üyeleri forum içerisinde çeşitli faaliyetler düzenlemek adına bir araya getirmeyi amaçlar.

FORUM KULÜPLERİ
  1. Forum Kulüplerine yalnızca forum üyeleri katılabilir.
  2. Bir üye eş zamanlı olarak sadece 1 kulüpte Kulüp Lideri olabilir, her kulübün sadece 1 Kulüp Lideri olur.
  3. Kulüp Lideri kulüp üyelerine kulübün işleyişinde çeşitli roller ve görevler dağıtabilir, her kulübün bir lider yardımcısı olması zorunludur.
  4. Her kulübün Forum Kulüpleri bölümünde ayrıntılı bir kulüp konusu bulunur, bu konuyu hazırlamak ve güncel tutmak Kulüp Liderinin görevidir.
  5. Forum içerisinde herhangi bir cezai işleme tabi tutulan üyelerin kulüp üyelikleri ve liderlikleri askıya alınır.
  6. Uzun süre forumda aktiflik göstermemiş üyelerin Kulüp Liderliği uygun görülmesi durumunda bir başka kulüp üyesine aktarılabilir.
  7. Kulüp içerisinde uzun süre aktiflik göstermemiş üyeler gerekli görülmesi durumunda Kulüp Üyeliğinden çıkarılabilirler.
  8. Kurulan veya kurulacak kulüpler siyasi veya dini bir arkaplana ve çağrışıma sahip olamaz, siyasi veya dini simge ve renkler kullanamaz.
  9. Forum Kulüplerinin yapısı, işleyişi ve faaliyetleri Forum Kuralları ve Forum Etiğine aykırı olamaz.
  10. Belli bir üye kitlesine ve faaliyet düzenine ulaşmış, oturmuş kulüpler zaman içerisinde Asil Kulübe dönüştürülebilirler.
  11. Asil Kulüplerin forum içerisinde kulüp arayüzü ve sadece kulüp üyelerinin erişebileceği özel bölüm gibi çeşitli ayrıcalıkları bulunmaktadır.
  12. Kulüplerin kendi alanlarında devam ettirdikleri haber odaklı gazeteleri, bilgi odaklı konu dizileri ve tartışma odaklı sohbet konuları bulunabilir.
KULÜP KURULUŞ BAŞVURUSU
  1. Bir üyenin Forum Kulübü kurabilmesi için en az 10 Imperium'a sahip olması gerekir.
  2. Kulüp kuruluş başvurularınızı bu bölümde konu açarak yapabilirsiniz, kulüp başvuruları onaylandıktan sonra bu konular görünür hale gelir.
  3. Kulüp Lideri bu bölümde açtığı kulüp konusunda kulübe katılıp kulübün işleyişinde rol alacağını beyan etmiş 3 ekstra üyeyi listelemelidir.
  4. Kurulması istenen kulübün amaçları kapsamında faaliyet gösteren daha önce kurulmuş bir kulüp var ise, yeni bir kulübün bu alanda kurulmasına izin verilmez.
KULÜP KAPANMA KOŞULLARI
  1. Bu konuda belirtilmiş çeşitli işleyiş maddelerine aykırı hareket ettiği görülen kulüpler kapatılabilir.
  2. Kulüp liderinin çeşitli sebeplerden görevini yerine getirememesi sonrasında mevcut kulüp üyeleri arasında kulüp lideri seçilemezse kulüp kapatılır.
  3. Forum Kulübünün üye sayısı 10'un altına düşerse forum kulübü önceden haber verme suretiyle kapatılabilir.
Forum Kulüpleri gerekli görülmesi durumunda kapatılabilir, burada listelenen maddeler henüz tasarım aşamasındadır, ileride değiştirilebilir veya geliştirilebilirler.