Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Anno 1800 - Geliştirici Günlüğü Arşivi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ellerine sağlık cidden bu konuda eğilen birinin olduğunu görmek beni sevindiriyor
Bir süredir gerek diğer oyunların haberleri, gerek forumdaki diğer kategorilerde yapılan çalışmalar ANNO bölümüne hakettiği değeri veremememizle sonuçlandı dolayısıyla bu arşiv konusunda görülebileceği gibi çok sayıda günlük birikti. Bir süre diğer bölümlerdeki çalışmalarımı olabildiğince durdurup ANNO bölümünü toparlamaya çalışacağım, bu hususta forumda ANNO oyunlarıyla ilgilenenlerin de desteğine ihtiyacımız var.
Güzel bilgiler umarım devamı gelir başarılar.
(14-03-2018, 15:11)Duman : [ -> ]Bir süredir gerek diğer oyunların haberleri, gerek forumdaki diğer kategorilerde yapılan çalışmalar ANNO bölümüne hakettiği değeri veremememizle sonuçlandı dolayısıyla bu arşiv konusunda görülebileceği gibi çok sayıda günlük birikti. Bir süre diğer bölümlerdeki çalışmalarımı olabildiğince durdurup ANNO bölümünü toparlamaya çalışacağım, bu hususta forumda ANNO oyunlarıyla ilgilenenlerin de desteğine ihtiyacımız var.
Sizin içinde uygunsa Anno bölümünün sorumluluklarını üstlenebilirim. Html bilgim pek olmasada en azından konuları düzene sokabilirim