Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hearthstone - Kullanmakta Olduğunuz Desteler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
hearthstone-legendary.jpg

Bu konu altında şu anda kullandığınız desteleri paylaşabilirsiniz.
Şu sıra Wild'da Shudderwock Jade Shaman deniyorum.

GHOI2M.jpg

Rank 24 btw.
Onun renolu versiyonu çok hoş, her tur 30 hp verip duruyor, öldürmek imkansız :)
Wild'da kanserojen bir Mage destesiyle rank 10'a geldim, ne kadar az oynarsa o kadar çok kazanan destelerden.
Bir tane warrior sulfuras destem var. Agro destelere karşı çok iyi. Ama control destelere karşı bşans faktörü yükseliyor.
Bir tane de cubelock yaptım genellikle onu oynuyorum. Cubelock'un güzelliği de destenin hem control hem agressive oynanabilmesi. Duruma göre adapte olabiliyorsun.
The Witchwood geldiğinden beri Wild Even Shaman ile oynuyorum. Desteyi öylesine kendim yapmıştım ama çok sevdim ve ondan başka bir desteyle oynamadım kaç gündür. Zevkli olduğu gibi aynı zamanda da güçlü. 10 günde rank 18 den rank 7'ye çıkarttı.
Wild'da Shudderwock'lu Jade Shaman'la 300 ranked win'e ulaştıktan sonra standardda Odd Rogue denemeye başladım.
Birkaç gündür Whizbang destelerini deniyorum, öncelikle belirtmem gereken şey desteler arasında ciddi bir güç farkı var. Mage'in Aluneth destesi çok kötü, Shaman'ın overload destesi çok kötü desteler, öte yandan Druid'in desteleriyle hiç yenilmedim, Warrior'un Quest destesiyle yenilmek imkansız gibi. Rogue'un Deathrattle destesi biraz yapmacık kalıyor ama kazanabiliyorsunuz da.

Dust birikirse çıkan Whizbang'i de dustlayıp altın bir Whizbang craftlayabilirim tüm destelerin altın olması için.
evet bazı desteler zayıf ve rastgele gonderildigi icin sorun yasiyabiliyorsunuz fakat benim gibi oyuna yeni baslamis kartlari zayif oyuncular icin bulunmaz nimet. dust olmadigi icin elimdeki 3 leg kartı kirmam gerekti ama sonuc simdiye kadar basarili . ozellikle son donemlerde rank 25 te bile benden cok cok ustun kartlara sahip oyunculara yenilip sinir krizi gecirmekten iyidir.
Bugün Wild usulü APM Priest destesini yapıp onunla birkaç oyun oynadım. Standart versiyonundaki Divine Spirit + Topsy Turvy + Boar kombosu yerine Velen's Chosen + Holy Smite kombosuyla oynuyorum (diğer kartlar aynı standart kombo kartları Test Subject, Radiant Elemental, Vivid Nightmare vs) ve şunu söylemem gerekir ki bu tarz destelerin neden %36 gibi çok düşük kazanma oranlarına sahipler onu anladım. Tüm kartları çekene kadar sağ kalmak zor değilmiş gibi bir de tüm komboyu çektiğimizde 90 saniye içerisinde kartları doğru sırayla oynamak inanılmaz zor. Ama tüm her şeyi doğru yapıp tek turda 2 Holy Smite ile 40+ hasar vurmanın verdiği zevki başka hiçbir deste vermiyor öyle de güzel bir yanı var.
Yaklaşık 2 saati biraz aşan oyunlar silsilesi sonunda Standart Rank 5 e ulaşabildim. Son 2 maçım 25 ve 28 dk sürdü. Onlar ise Rank 5 olduktan sonra yaptığım maçlar. Hunter olan Secret hunter destesiydi. Şu project 9 karı olan. Warlock ise control warlock destesiydi. İkimiz de üstünlük sağlayamadık ve tüm kartları bitirdik. Tüm kartlar bittikten sonra DK kartı Jainanın water elemental spamlayabilmesiyle kazandım oyunları. Cidden Rank 5 ölümmüş ama onu anladım. 


control_mage.jpg


Bir süredir C'thun Druid oynuyorum, legendary silah + Medivh + UI sinerjisi çok çılgın.
Rastakhan'la birlikte kendi minionlarına hasar verme odaklı bir Warrior destesi yaptım, daha önce de denemiştim ama tutmamıştı, bu sefer biraz da heal koyup Happy Ghoul da ekledim güzel gidiyor ama rakipte bol miktarda clear varsa sıkıntı elinizdeki kartlar çabuk tükenebiliyor ve value olarak oldukça kısıtlı bir deste.
Bir süre hearthstone oynamıyordum bu aralar tekrar başladım. Wild modda mech hunter oynuyorum, Mechwarper ve Galvanizer sayesinde ilk turda dahi (coinle) 4/5 stat değerinde açılış yapılabiliyor. Aşırı agresif bir deste ve genelde eldeki kartlar çabuk bitiyor ama Jeeves sayesinde o sorun da bir nevi ortadan kalkıyor.

12188.png 636688331840573761.png 12216.png
Wild'da ekonomik bir Discardlock destesi yaptım, oldukça eğlenceli. Zamanında legendary olarak Zavas çıkmıştı dustlamıştım ona pişman oldum denebilir, dust birikirse Warlock questi, Zavas ve Jeklik craftlayabilirim.
Discardlock'um yavaş yavaş şekilleniyor:

75rate.png
Bad Priest 2.0

### BadPriest
# Class: Priest
# Format: Wild
#
# 2x (0) Silence
# 2x (1) Zombie Chow
# 2x (2) Ancient Watcher
# 2x (2) Dalaran Librarian
# 2x (2) Purify
# 2x (2) Shadow Visions
# 2x (3) Arcane Watcher
# 2x (3) Faceless Rager
# 2x (3) Humongous Razorleaf
# 2x (4) Eerie Statue
# 2x (4) Hoarding Dragon
# 2x (4) Rattling Rascal
# 2x (4) Unsleeping Soul
# 2x (4) Wailing Soul
# 1x (5) Leeroy Jenkins
# 1x (6) The Beast

AAEBAa0GAq8EwgcO3QSlCdkNhw6TR6y0AtHBAsXHArbLAvPTAoeVA66bA4KdA8idAwA=

# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
Görsel

Tak Nozwhisker'lı Thief Rogue yaptım ve Renounce Darkness Warlock'tan sonra oynadığım en zevkli deste oldu. Tak Nozwhisker ve Acedemic Espionage kombosunu yaptıntan sonra anında kazanılıyor neredeyse.

Dün bir Hand & Mill Druid destesi yaptım Wild'da, kontrol maçlarında çok eğlenceli ancak Aggro destelere karşı çok zayıf duruma düşüyor.
Yaptığım son desteden bir görüntü: 

recruid.png

%30 ihtimalle her maçı kazanıyor.
Sayfalar: 1 2 3