Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Warcraft 3 - Multiplayer: Haziran 2018
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
S8PNxOKSSX.png
 Haziran ayı süresince yapılacak Warcraft multiplayer oyunlarına yapılacak başvuru, sohbet ve görsellerinin paylaşılacağı konudur. Oyun gameranger üzerinden oynanıp, 1.29 versiyonu kullanılacaktır. Oyun linki isteyene özelden yardımcı olabilirim.


Katılımcılar:








Önümüzdeki Pazar ve Haziran ayı içerisindeki bütün Pazar günleri saat 23:00'da oyunlar kurulacak.
Katılıyorum.
Gun ve saati uygun olursa katiliyorum.
Oyunlar çok büyük ihtimalle pazar günü gece 10'da başlayacak.
Katılmak isterim, daha önce hiç oyunu oynamadım ama uzun zamandır merak ediyordum. Bir de gece saat 11 gibi katılma ihtimalim daha yüksek.
Katılmak istiyorum.
Önümüzdeki Pazar ve Haziran ayı içerisindeki bütün Pazar günleri saat 23:00'da oyunlar kurulacak.
Katılıyorum. Oyun linki vb. ayarlarda yardımcı olunursa sevinirim. Daha önce hiç mp oynamamıştım ama oldukça sevdiğim bir oyundur.
Bugün verdiğim saate son 10 dakika kala kuracağım. Duruma göre takımlı veya FFA oynayabiliriz. Oyuna özgü farklı bir mod var ise onu da deneyebiliriz tabi.





Beklemedeyiz.
1 saate kuracağım. Kısayolları kendinize göre ayarlamak isterseniz bu programı indirebilirsiniz: https://gaming-tools.com/warcraft-3/warkeys/
Katılıyorum
Oda kuruldu.

Lobi adı: Strategyturk Warcraft 3 Etkinliği
Şifre: st







Katılmak isterim.
Hayatımda ilk defa Warcraft 3 oynadım ve keşke daha önceden oynasaymışım dedim o kadar çok sevdim. İlk defa oynadığım için doğal olarak oyun hakkında hiçbir bilgim yoktu. İlk oyunda 3v3 attık. Uzun bir süre başa baş gittikten sonra oyun bizim lehimize döndü ve kazanan biz olduk. 2. oyunda FFA attık ve girdiğim 2 büyük savaşta da büyük kayıplar verdikten sonra oyunda yıkılan ilk ben oldum. Çok güzel maçlar döndü herkesin eline sağlık.

5pwl519n11lw7bkzg.jpg
qj8w8a712p9t3stzg.jpg
o2vjxvoh4nqc7obzg.jpg
uq626wb97r5uokizg.jpg
cj11a1zvguzu8nwzg.jpg
evgwb7ws0ytjftuzg.jpg

1. ve 2. maçtan görüntüler. Mountain Giant a peonlar ile saldırdım ama yemedi.
Son oyun bayağı güzel oldu. 10 lvl hero da görmüş olduk. Oyunun ilerleyen aşamalarında madenlere yayılmanın aşırı önemli olduğunu da bir çoğumuz acı bir şekilde öğrendiğini düşünüyorum.

Oyunda ilginç bir şekilde lag var, sebebini bilmiyorum ama araştırmak gerek.
Bugün saat 23:00'de oyun var. Bugün olacak mapleri Dükkan/Paralı asker noktalarının bol olanlarını seçeceğiz. Böylece daha fazla eşya, kahraman ve üniteye ulaşabileceğiz. İsteğe göre geçen haftaki gibi herkes kendi favori fraksiyonunu seçer veya random atarız.







Gelebilirim.
Gelirim.
Sayfalar: 1 2