Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Shogun 2: Fall of the Samurai - Satsuma Klanı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
mon_256.png
SATSUMA

Satsuma Klanı Bonusları
Yönetimsel giderlerde %5 indirim.
Generallerde %15 nüfuz bonusu.
Yabancı ajanlar ve veteranlarda %10 ücret indirimi.


Shimazu Tadayoshi, Satsuma topraklarının daimyosudur ve soyu 400 yıldan fazladır bu toprakları yönetmektedir. Shimazu antik bir klandır ve eskilerin Minamoto Şogunları ile kan bağlarının olduğunu iddia edebilecek durumdadır. Asırlardır Japonya'nın dışındaki dünya ile irtibat kuruyor olmaları sebebi ile de özel bir yere sahiptirler. Bu irtibatlar kontrollü ve sınırlı olsa da klan bu dış irtibatlardan kazanım sağlamıştır. Shimazu ayrıca Ryukyu Krallığından uzun zamandır haraç almaktadır ve Çin ile nesillerdir ticaret yapmaktadır. Tüm bunlar sebebiyle Shimazu, Japonya'daki diğerlerine göre yabancı fikirlere daha açık yapıdadır. Sadakatleri büyük ölçüde İmparator'a ve onun gelecek tasvirine göredir.

Satsuma oyun başında iki bölgeye sahiptir. Shimazu, tarihi sebebiyle zengindir ve yönetimde nüfuz sahibidir. Ayrıca yabancı veteranlarını ve ajanlarını kendi tarafına çekmede avantaja sahiptir.

boshin_traditional_inf_katana_kachi.pngboshin_traditional_inf_shogitai.pngboshin_traditional_inf_yari_kachi.pngboshin_traditional_inf_matchlock_kachi.pngboshin_modern_inf_black_bear_infantry.pngboshin_modern_inf_republican_infantry.pngboshin_british_inf_royal_marines.pngboshin_modern_cav_republican_guard_cavalry.pngboshin_traditional_cav_yari_ki.pngboshin_traditional_gen_hatamoto.png

Avantajları:
  • İki bölge ile başlar.
  • Genişlemeye müsait avantajlı bir konumda başlar.
  • Ekonomisi iyidir.

Dezavantajları:
  • Savaş halinde başlar.

kardeş bildiklerimiz arkamızdan vurdu :) bu klanı su anda bitirim yok etmek uzereyim haritadan silicem az kaldı zafer bizimdir kardeşlerim.20 tane japon imparatorluguna karşı tek başımayım.