Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: ARENA - Multiplayer: Haziran 2018
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
9La9kk.png



Total War Arena ile ilgili Haziran ayı içerisinde yapacağımız maçlar için toplanma ve sohbet konusudur. Katılmak isteyen arkadaşlar Wargaming nickleriyle beraber katılma isteklerini belirtebilirler. 

Oyuncu sayısına göre kendi aramızda "Party" kurarak oyuna gireceğiz. Böylece aynı takımda oynayacağız. Arzu edilirse Discorddan sesli konuşmaya geçebiliriz.
Talep fazla olursa özel Lobby kurulabilir. Böylece sadece kendi aramızda eğlenceli maçlar oynayabiliriz. 
Arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.


Katılımcılar 

- Hammer_of_Turks 
- holyemre 
- hachirock
- Zenderx9
- kasap43 
- sezar5
- db_bobo
Arkadaşlar sizleri de Haziran Multiplayer Etkinliğine bekliyoruz.

- wunicolf
- kasap43
- TheVulcher
- SSGespensterPanzer
Şu an Aytaç ben hachirock oyundayız. Party kurarak hep aynı takımda oynuyoruz. Human vs Human atıyoruz. Gelmek isteyenler mesaj atabilir.
Aytaç ile attığımız ilk maç. Ordu kalitesi arttıkça, xp kazandıkça maçlar daha zevkli geçmeye başlıyor. İlk başlarda asker seçenekleriniz az, yetenekleriniz az. Tecrübe puanı kazanıp onu askerlere harcadıkça daha iyi oluyor. Oyunun pek de P2W olduğunu düşünmüyorum şu an.

d0u16iraat42895zg.jpg

Sonra da hachirock un katılmasıyla attığımız maçlar. 

a30bgwf7d0lztzezg.jpg
a191ab353lg91a6zg.jpg
Hangi günler oynamayı planlıyorsunuz? Uygun olursa gelmek isterim. Pazartesi akşam 8 bu hafta uygun gibi benim için. Discord kanalı kurup buraya yazabilirseniz katılalım, böylece daha aktif iletişim halinde oluruz, oyuna girerken de sesliye geçeriz.
Forumun discord kanalı ve onun içinde birden fazla sesli kanal mevcut. Bir aksilik olmazsa Pazartesi iftardan sonra oynayabiliriz.
Güzel oyunlardı. Hepsinde takımımın 1.si oldum kehkehkeh :D
daha önce total war serisi oynamadığımdan mekaniğini anlamaya çalışıyorum henüz, o yüzden beraber oynamak çok işime gelir,birşeyler kaparım sizden :)
benim giriş zamanlarım pek belli olmuyor ancak yakalamaya çalışırım sizi,çok keyifli olur  :up:
"ZenderX9" ekleyebilirisiniz oynarız.
İnternet sorununu hallettiğim zaman bende katılacağım. Gaza getirdiniz :D
"sezar5" ekleyebilirsiniz. Forumcak savas yapabilsek cok saglam olurdu aslinda.
Cumartesi veya pazar günü işi olmayanları bekleriz. Hep beraber bir "Party" kurarak aynı takım olup savaşa girebiliyoruz. Oyuncu sayımız biraz daha artarsa karşılıklı oynamak için özel lobby kurulabilir. Ben zevkli olacağını düşünüyorum.

Etkinliğe katılacak arkadaşlar askerlerini 3. seviyeye çıkartmış olurlarsa iyi olur. Zira 3. seviyenin altındaki askerler ile sadece AI ye karşı oynanabiliyor.
Şu an oynuyoruz. Katılmak isteyen gelebilir.
Gün gece oynadığımız Multiplayer Etkinliğinden kareler.

Oynayan ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Eğlenceli oyunlar oldu. Bir ara özel lobi kurarak 2v2 oyun denemesi yaptık. Orada Sezar ile Adm, Zender ile beni yendi. Diğer maçları başka oyunculara karşı yaptık. Sonuç olarak biraz daha tecrübe kazanmamız lazım. Biraz daha kalabalık olursak özel lobide 3v3 4v4 oyunlara girebiliriz.

Bu arada "Party" kurarak oyuna girerken maksimum 4 kişi ile 1 party kurulabildiğini öğrenmiş olduk. 5. kişi maalesef giremiyor.

jkzrus1s7m7ttbgzg.jpg
l0196319wp8wberzg.jpg
e72ct2z9b6fopudzg.jpg2lzafdnsi47455ezg.jpg
bpwl6554r3n2ccvzg.jpg
cvgpjyi2o16x3i5zg.jpg
iud0k7o4ia7vk93zg.jpg
Ben sonradan katıldım. Zevkli maçlardı. Daha çok kişi olursa aramızda 3v3 4v4 yapabiliriz.