Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: EU4 - Estate Rehberi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Takeover disasterın %100'e erişmesi sonrası ilgili estate'in ülkenin yönetimini ele geçirmesi oluyor.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bu rehberden sonra estatelerde birtakım değişiklikler yapıldı. Rehberin güncellenmesi gerekebilir.
Güncellendi , gözden kaçan bir yer gördüyseniz lütfen bildirin.
Benim soyuluarın nüfuzu %85 oldu ne yapmam gerekiyor
Topraklarını alabilirsin.
Aristokratik darbe afeti var ve Biteceği zaman olarak The nobility has been curtailed diyor soyluları nasıl kısıtlayacağım ?
Decisionlar arasında Curtail the Nobility adında seçenek olacak. Onu seçmen gerekiyor.

Yanlış hatırlamıyorsam şartları: Estate 60 influence altında olacak, ülkede hiç rebel ve rebel kontrolünde toprak olmayacak, stability en az 1 olacak.
Influence'larını azaltman için adamlardan topraklarını alman & gelen influence arttıran eventlerin süresinin geçmesini beklemen lazım, ardından Curtail denen decisionu geçiriyorsun.
(20-10-2018, 18:14)Aytaç : [ -> ] Decisionlar arasında Curtail the Nobility adında seçenek olacak. Onu seçmen gerekiyor.

Yanlış hatırlamıyorsam şartları: Estate 60 influence altında olacak, ülkede hiç rebel ve rebel kontrolünde toprak olmayacak, stability en az 1 olacak.
Sağladığınız yardım için teşekkürler

(20-10-2018, 19:39)Duman : [ -> ]Influence'larını azaltman için adamlardan topraklarını alman & gelen influence arttıran eventlerin süresinin geçmesini beklemen lazım, ardından Curtail denen decisionu geçiriyorsun.

Yardımınız için teşekkürler
Bu rehbere güncelleme yapmak şart malum artık %100 inf istiyor darbe için
Resimler patlamış...
Sayfalar: 1 2