2021 İlkbahar Valheim Etkinliği
'mini' demirhane bitti. Aletleri daha verimli olacağını dusundugum sekilde duzenledim. Ayrica forge seviyesini 3e cikardim. Bronze alet edavat artik 3. Seviyeye kadar cikarilabilir, hem daha guclu, hem daha dayanikli olur.  Daha fazla bronze yapmak gerek. Gelismis bronze pickaxe ve iki gemi ile yeni maden seferi guzel olur. Bu sayede herkese silah zirh vs yapip seviyesini maxlariz. Sonra da ver elini 2. Boss

Siz ne düşünüyorsunuz. Nasıl yapalim?
[+] 2 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bence dediklerin uygun gibi. Uygun bir vakitte Yasinle tekrar bi sefere çıkabiliriz.
Ara
server kuruldu, sifre: stval
Ara
Bu gün de @yafeshan ve @Elefsar ile oynadık. Yine @Elefsar en güzel kısımlarda gelip bir iki saat takılıp gitti, ameleliği @yafeshan ile ben yaptık. Yeterince kaynak topladığımızı düşünüyorum, yarın @Elefsar'ı bronz adama çevirip The Elder bossuna gidebiliriz. Hem 2 gemimiz var, bir sürü kaynak toplarız bossdan dönmeden evvel.

Resimler:
unknown.png
@yafeshan ve iki Karve'miz ile kaynak toplamaya gidiyoruz.

unknown.png
Etrafını kazıp ortaya çıkardığımız bakır kaynağı.

unknown.png
@yafeshan ile ikinci defa kaynak toplamaya gidiyoruz.
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu gemide kayık sürmek cok eğlenceliymis. Ilk defa dün gece denedim. Bugun ada turuna cikmak istiyorum. Bossdan donerken ben geze geze gelirim artik

O madeni basan trollu ne kadar cabuk indirdigimize sasirdim. Pek kacmamiz bile gerekmedi. Daha iki gun once kose bucak kaciyorduk.

Bu arada dedicated server için ayarları yapicam bu hafta sonu. Gerektiginde oyundan cikamiyorum su anki durumda.
Ara
Bu gün @Elefsar yoktu, @yafeshan ile beraber tekrarlanabilir ağaç bossuna gittik ve demir madeninin anahtarlarını aldık. Tabi kayıkla gidip oraya mini bir base kurduk ve yataklarımızı yerleştirdik. Ben 4-5 kere @yafeshan ise 2 kere falan öldü. Bataklıkta kafamıza zıplayan slimelar, baltayla gezen Skyrim'deki iskeletler, zehirleyen sülüklerden tutun tilt edici bir sürü canavar vardı. Demir madenine girdikten sonra kapıları kapayan yıkıntıları kaza kaza ilerledik, iskelet spawn eden bir şey yüzünden ben 3 yafes 2 kere öldü. 18 Scrap metali ve eşyalarımızı bir şekilde alıp eve dönmeye koyulduk. Eve dönmeye koyulurken denizin ortasında canlı ada(Kraken) bulduk. @yafeshan canlı adadan birkaç kaynak almaya çalışırken denize battı, zar zor merdivenden çıktı ve yola devam ettik. Eve döndük, eşyaları bıraktık ve @yafeshan'ın keşife çıkıp öldüğü yere doğru yelken açtık. Üzerimize 3 kere deniz yılanı saldırdı ancak sağ kurtulduk. Bir sürü bataklıktan geçip @yafeshan'ın arı tarafından öldürülüp düşürdüğü eşyaları alıp geri döndük. Sonra da elimizdeki demirler ile Longship yapıp oyundan çıktık.

unknown.png
@yafeshan ile bossun olduğu yere okyanus üzerinden giderken(Emin değilim eve dönüş yolu da olabilir).

unknown.png
Boss ile savaşmaya başladık. Benim fazla dayak yemem ve canavarların üzerimize saldırması üzerine geri çekildik ve sabah olduğunda yine gittik(Benim internet de dalgalı tabi görüntü çöp).

unknown.png
Boss ölmeye yakın, son vuruşu da ben yaptım bu fotoğraftan 3 sn sonra.

unknown.png
@yafeshan ile yoldayken arkamıza deniz yılanı takılıyor.

unknown.png
Kayaya kaçıyoruz, deniz yılanı da bir süre sonra boşverip gidiyor.

unknown.png
Tüm belalardan kurtulup Longship'imizi yapıyoruz.
Ara
Yasin, benim aptallikla kaybettigim itemlari kurtarmak icin benimle 2bucuk saatlik yola geldi kayikla. Sagolsun. Gidisteve donuste bir kac kere deniz yilani tarafindan kovalandik, 2 sefer ruzgara karsi kurek cekiyorduk, zar zor canimizi kurtardik.

Birsey farkettim, her ne kadar biome adlari ayni olsa da, bize yakin black forest, uzak black forest bolgesinden cok daha uysal. Ayrica uzaklardakinde daha cok loot bulunabiliyor.

Bossu indirdikten sonra gittigimiz swamp/bastaklik bolgesi cidden cok korkutucu, gun ortasinda bile karanlik ve her bir yonden ustunuze zehirli birseyin atlamasi kacinilmaz.
Ara
Bende oyun mevcut.Ama daha hiç oynamadım.Etkinliğe gelebilir miyim?
Ara
(20-02-2021, 21:38)BeRDuSH : Bende oyun mevcut.Ama daha hiç oynamadım.Etkinliğe gelebilir miyim?
Eğer kurallar size uygunsa tabii gelebilirsiniz. Toplandığımız zamanlar genelde 19:00-01:00 arası oluyor, konudan haberdar ederim.
Ara
Server kuruldu: StrategyTurk
sifre: stval
Ara
Oda kuruldu etkinliğe gelmek isteyen varsa katılıyorum yazabilir.

@BeRDuSH
@Elefsar
Ara
katiliyorum
Ara
Bu gün de @yafeshan ile oynadık. Bataklığa gidip yaklaşık 150 demir topladık, demir topladığımız sırada @morcunkir55'de bize katıldı. Bu gün pek aksiyonlu geçmedi 2 kere saldıran troller ve bataklıkta uçan hayaletler tarafından öldürülmelerimiz haricinde.

unknown.png
Demirleri yükleyip eve dönerken bir fotoğraf.
[+] 3 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eğer müsait olan varsa bu akşam girebiliriz belki.

@BeRDuSH
@yafeshan
@Elefsar
Ara
Ben hazirim adam yok

2 saat sonra musaitim
Ara
Oyun günleri belirleyeceğiz, etkinlikte isimleri olanlar müsait olduğu günleri yazsın lütfen.

@BeRDuSH
@yafeshan
@Elefsar
Ara
Cuma-cumartesi aksam, pazar gündüz iyi, hafta ici ise duruma bagli
Ara
Katılıyorum. Müsait olduğum zamanlar Genel olarak her akşam 20:30-23.00 arası ve Haftasonu akşam dışındaki saatler için kesin bir şey söyleyemem ancak genelde müsait oluyorum.
Ara
Biraz oynadımda oyunu sevemedim.Onu topla bunu topla.
Ara
Toplamaya degil aksiyona odaklanabilirsiniz. Mesela dag tas dolasip avlanacak adam lazim
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.