2023 Kış Dungeons & Dragons Etkinliği
Görsel

Strategyturk Kış Dungeons and Dragons etkinliğine hoş geldiniz. Bu etkinlikte Wild Beyond Witclight modülü oynanacak. Oyunu bilmeyen oyunculara elimden geldiğince yardım edeceğim bu yüzden oyunu daha önce oynamamış olsanız da başvurabilirsiniz. Etkinlikte oyuncu sayısı 5 ile sınırlıdır daha fazla başvuru olursa kimlerin katılacağını dm belirler.

Giriş Hikayesi
Cadı ve Işık Karnavalı olarak bilinen gezgin kafile dünyanı her sekiz yılda bir ziyaret ediyor. Çocukken bilet almadan karnavala gizlice girmenle alakalı hayal meyal hatırladığın bir anın var. Zaman geçtikçe anın uzaklaşsa da düşüncesi hâlâ ilginç duygular hissetmene sebep oluyor - düşündükçe için hayret ve hayranlıkla doluyor, kayıp ve pişmanlık ile boşalıyor. Çocukluğundaki ziyaretinde bir şey kaybettin. Bulmaya çalıştın fakat karnaval sahipleri, Bay Cadı ve Bay Işık adındaki bir çift elf, yardım etmeye pek gönüllü değildi.

"Seni minik ciyaklayan çekirge, giremezsin içeri beleşe." dedi Bay Cadı.

"Dönüp dolaşır karnaval, her diyardır bize kaval. Hiçbir şey değildir beleş ve hiçbir şey değildir kayıp, her ücretsiz ziyarette vardır bir ayıp." dedi Bay Işık.

Zaman geçtikçe yüreğindeki yük azaldı ve çocukluğundaki bu anıları daha az düşünmeye başladın. Şimdi, anlamlandıramadığın sebeplerden ötürü bu unuttuğun anılara geri dönme isteğin artıyor sanki bir büyünün etkisi geçmiş gibi, sanki tüm bunlar daha dün yaşanmış gibi.

Cadı ve Işık Karnavalı bir anda geri dönüyor ve kendini alacakaranlıkta bir bilet kulübesinin önünde buluyorsun, tam da karnaval açılmadan önce. Burada aynı senin kadar şaşırmış birileri ile karşılaşıyorsun. Nasıl ya da neden olduğunu bilmesen de onların da bir şeyleri kaybettiğini hissediyorsun. Belki de kader sizi bir araya getirmiştir.

Etkinlik günü ve saati: Salı saat 20.00, yaklaşık 3-4 saat arası
Ara
Katılıyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
one shot mı olucak ?
76561198264261483.png
Ara
One shot olmayacak, muhtemelen birkaç ay sürecek bir etkinlik.
Ara
(01-02-2023, 02:18)isocuk : One shot olmayacak, muhtemelen birkaç ay sürecek bir etkinlik.
Anladım, yazın olucak etkinliğe girerim olmadı, teşekkürler.
76561198264261483.png
Ara
Katılıyorum. Karakteri sonra yazarım.
Ara
Katılıyorum.
Ara
(01-02-2023, 11:28)Ragnvaldr : Katılıyorum.

Katılamayacağım maalesef.
Ara
3. oyuncu bulamazsak bir hafta geç başlayacağız.
Ara
d18a5247558b71adf8817f78ab605a8e.png
Rahibelerin bana verdiği isim Crisanta'ydı. Zamora tarikatına bağlı Soria tapınağında doğuşumdan gelen bahsedilmez lanetle başa çıkmayı ve Tanrı'nın yolunu öğrendim. Yıllar süren eğitimimin ardından tapınakla beraber beni büyüten rahibeleri ve masum halkı zorbalıklarıyla bezdiren zalimlere karşı da kutsal bir sefere de çıkmıştım. Ama seferime daha başlayamamışken, önüme bir katil ya da zorba bile çıkmamışken aklımı karıştıran bu garip büyü ve karnavaldan kurtulmam lazımdı. 
Ara
Katılıyorum
Ara
Görsel

Rahibe Priscilla

“Herkes Lathander’in ışığını tadacak ya da bu yolda can verecek.”

Priscilla’nın yaşam felsefesini böyle özetlemek pek yanlış olmaz zira doğduğu fakir köyden onu kurtarıp gerçek bir yaşam sunan tek şey Lathander’in ışığı oldu. Bu olayın ardından kendini tamamen tanrıya adayan Priscilla, O’nun nimetlerini ve gerektiğinde adaletini gittiği her yere götürmeyi kendine görev edindi. Tanrısına dil uzatmaya cüret eden hiç kimseye tahammülü olmayan Priscilla aynı zamanda Tanrısının yolunu takip eden herkes için de bir o kadar hoşgörülüdür. Işıkla kutsanmış gümüş rengi saçları, ametist rengi gözleri ve Tanrısının ışığını saçan elbisesiyle pek çoğu tarafından Lathander’in yeryüzünde somutlaşmış hâli olarak görülebilir.
WhaW8Am.gif
Ara
main-qimg-a3a6cc07b08fae250869979633b29869-lq

Bana Horvas derler. Annemin halki elflerin arasinda buyudum ama hic bir zaman aralarina kabul edilmedim. Yari elf olarak insan babamdan mirasimi lekeli olarak goruyorlardi. Bu yuzden genc yasimda buyudugum yuvadan ayrilip dunyayi dolasmaya karar verdim. Buyuye biraz yetenegim vardi, kucuk kasabalarda gosteriler yaparak hayatimi kazaniyor. Nerede huzur bulursam orada zaman geciriyordum. Yagmurlu bir gecede ormanda siginacak bir yer ararken, eski bir klubeden tuten dumanlari farkedip oraya ulastim. Iceride sandalyesine oturmus yasli bir adam beni iceri aldi. Bana yatacak yer verip karnimi duyurdu. Artik kaderimden kacmak zorunda olmadigimi soyledi. Artik ait oldugum yerde oldugumu soyledi. Ah ustam, senin hakkini hic bir zaman odeyemem. O fakir yasli adam aslinda diyarin en buyuk buyuculerinden biriydi ve beni hic bir karsilik beklemeden egitti. Klubesinin altinda gizli mahzenlerinde devasa bir kutuphanesi de vardi. Bir gun kutuphanenin tozlu raflarinda buldugum garip bir kitabin sayfalarini karistirirken etrafi bogucu bir duman sardi. Bayildim galiba, sonra kendimi sasirtici derecede tanidik gelen bir karnavalin yakininda buldum.
Ara
Oda kuruldu
Ara
Geldim.
WhaW8Am.gif
Ara
Görünmez düşmanlar kaldırılsın.
[+] 2 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Dünkü etkinlik baya yoğundu. Bir önceki oyun gününde önümüzü kesen tavşan haydutları öldürüp cesetlerinden 80 kilo et -beceriksizliğim yüzünden sadece 10 öğünlük yemek çıkarabildiğim 80 kilo- kazandıktan sonra kuleden kurtardığımız kafesin içindeki ejderciği kurtarmak için yürüyen bir dağa doğru gittik. Salyangozumu ne olur ne olmaz diye bir taşa bağladım ve yaşayan ağaçların arasından geçip dağın tepesindeki afedersiniz goblini ziyaret ettik. Tavşan haydutları öldürdüğümüz için sevinen goblin anahtarı bize seve seve verdi ve haydutların liderini nerede bulabileceğimizi söyledi. Ejderhacık bizi terk ettikten sonra haydut sığınağını bastık. 6 yağmacı ve 2 keskin nişancıyı öldürüp liderleri ağır yaralasak da liderlerinin bizi kör yapma becerisi, yüz metre koşma gücü ve genel olarak uyguladığı hain taktikler ile bizi yenmeyi başardı. Partimizin üç üyesi de bayılmışken şimdilik ne olacağı belirsizliğini koruyor. -Salyangoz ve tavşan etleri hala iyi durumda.-
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bir dahaki etkinliğe ben de geleyim necro wizard olaraktan.
[+] 1 üye BigUnicorn nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Önümüzdeki hafta şehir dışında olacağım. Oyun seansi icin pek müsait olamayacağım
Ara
Etkinlik bugün tatil
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.