Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz
Son iki gün adam gibi oynayabildim. Bayildim oyuna. Övüldugu kadar varmış. Özellikle ranged magic sevsem de sirft bunda bile sayisiz kombinasyonun olmasi muhteşem.  Normal zorlukta ai tam ta olmasi gerektigi gibi "normal". Ilerisine bakacağız artık. 

Sehir kurulumu karmaşık değil. Yetetince anlasilir ve opsiyonlara açık. Ulkenin gelisimine göre özel binalarla daha verimli oluyor. Ai tarafindan kurulmus sehirler de oldukca iyi bence. Sehir pozisyonu onemli olsa da diger 4x oyunlar kadar kritik degil.  Çünkü hangi geliştirmeyi yaparsaniz yapan, cevrede ozel kaynak varsa o kaynak kullanılabilir (altin madenine tarla yapmak altin gelirini azaltıyor mesela) 

Combat bu tip bir oyunda gördüğüm en iyi oynanışa sahip. Strateji, kullanılan büyüler, buyulerin sirasi, birim pozisyonlari vs hersey cok onemli. Birim cesidinin anormal seviyede fazla olmasini saymiyorum bile. Bunun yaninda oyun basindan beri kullanilan askerler seviye atladığı ve surekli gelistirme(enchantment) alabildikleri icin cok fazla geri de kalmiyorlar. 

Oyun cok guzel. Türün meraklisi zaten almistir yada almayi planlıyordur. Ama bu oyun sadece 4x severlerine bırakılmayacak kadar iyi.
[+] 3 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: reddga - 03-05-2023, 11:23
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: cemal - 03-05-2023, 14:09
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: Ahrep - 05-05-2023, 01:40
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: Rzenma - 06-05-2023, 13:38
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: Rzenma - 07-05-2023, 09:58
Age of Wonders 4 - İlk İzlenimleriniz - Yazar: yafeshan - 07-05-2023, 16:00

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.