İleti Sayısı: 5,870
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Ayrıca dün bahsetmeyi unutmuşum. Bizim gibi PS Now servisi aktif olmayan bölgeler için en üst tier PS Plus Premium yerine PS Plus Deluxe adında bir kademe olacak. Sadece Premium klasmanındaki eski PS oyunlarından indirilip lokal olarak oynanabilen kısmı bu pakete dahil fakat fiyatı da bu sebeple Premium'dan daha ucuz olacak.
•
İleti Sayısı: 12,372
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Harika bir fiyatlandırma olmuş bence.
•
İleti Sayısı: 2,471
Imperium:
47
Microsoft sagolsun, gamepass sayesinde Sony'yi rekabete zorladi gibi gozukuyor. Hali hazirda plus uyeligi olanlar ne yapmali acaba?
•
İleti Sayısı: 12,372
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Onu ben de merak ettim. Mevcut Plus'ın bazı özellikleri en yüksek paketteyken bazıları da en düşük pakette. Mevcut devam eden yıllık Plus nasıl değerlendirilecek?
•
Imperium:
37
-Mevcut Plus 1e1 Essential oluyor.
-Mevcut Plus ve en yüksek pakette aynı olduğundan bahsedilen olay koleksiyon sanırım. Deluxa'ta bahsedilen şuanki PS Plus Collection değil, Plus Collection şuan olduğu gibi Essential paketinin içeriği olarak varlığına devam ediyor. Deluxe'taki koleksiyon PS1/2/3/PSP oyunlarından oluşan bir paket. Deluxa'ta muhtemelen PS3 oyunu yok, ülkemizde olmayan Premium seçeğinde Now üzerinden stream edilerek oynanıyor, ileride lokal geriye dönük uyumluluk gelebileceğine dair bazı ibareler var.
-Mevcut aboneliklere "kolayca üst pakete yükseltme" seçeneği verileceği açıklandı.
İleti Sayısı: 9,497
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Sony 3 Haziran'da 30 dakikalık bir state of play etkinliği gösterecekmiş.
•
Imperium:
26
PlayStation Gamescom'a katılmıyor.
•
İleti Sayısı: 5,327
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
Bu gece birde State of Play varmış
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
Imperium:
37
1 gün önce duyurdukları State of Play'den pek bir şey çıkmaz heralde.
•
Imperium:
26
Artık Infamous beklemiyorum çünkü duyurmayacaklar.
•
İleti Sayısı: 3,319
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
İlk Red Dead Redemption, PS Plus Premium'dan kalktığı için oyunu PS4 veya PS5'te oynamanın bir yolu kalmamış.
•
Imperium:
26
Yeni Infamous'den umutlansammı? Sanmıyorum.
•