Delta Servis
Geçen yaz olmayacak bir iş edip doğubanktan sırf 9 taksite bölebiliyorlar diye Samsung S7 Edge aldım. Telefonu aldıktan birkaç ay sonra ekranında dikey biçimde pembe bir çizgi çıkmaya başladı. Pixel Fixer isimli bir program ile bu çizgiyi silebiliyodum (yani sorun yazılımsal) ama tekrar çıkıyodu. En sonunda aldığım yere götürdüm. Telefon için 2 sene garantili demişlerdi ama garanti edilen firmayı falan söylememişlerdi. Her neyse 2 sokak arkada delta servis diye bir yer var oraya gidin telefonu tamir ederler dediler.
  Bende gidip salak gibi hiç internette yorum falan okumadan telefonu verdim. Bir binanın 6. katında ufak bir odada (5-6 kişi de bizim gibi bekliyordu bankalardaki gibi sıra alıp sıraya göre vezneye gidiliyordu) servis kaydı açıp telefonu aldılar.  1 hafta - 10 güne telefonu alırsın dediler. Sonra google'a delta servis yazdım ve yorum okumaya başladım. Bir ton yorum okudum ama 1 tane bile olumlu yorum yazan yoktu. Kimi 4 aydır parça bekleniyor diye bekletilmiş kimi 6 aydır beklemiş kimisi 1 ay bekleyip telefonu tamir edilmeden geri almış hatta 2 senedir telefonunu alamamış bile vardı.Bir sürü kişi mahkemelik olduğunu falan yazmış. Benimde içime kurt düştü şimdi tabi keşke vermeseydimde o pembe çizgiyle 10 yıl kullansaydım diye düşünmeye başladım.
  Konuyu açma sebebimse şu; daha önce bu delta servis denen firmanın garantisindeki bir ürünü kullanıpta servise vermiş kimse varmı ve varsa servis süreci nasıl oldu ?
Ayrıca bende yukarda yazdığım gibi sıkıntılar yaşarsam ne yapabilirim nerelere başvurabilirim bunu öğrenmek istiyorum.
Tabi asıl sebebimde bu konu altına işi bilen birisinin güzel bir yorum atıp beni rahatlatması :D

Bu arada demeden geçmeyeyim.Doğu bank gibi merdiven altı yerlerden 200-300 lira daha ucuza telefon alacağınıza adam gibi kendi mağazasından kendi garantisiyle alın cebiniz rahat olacağına kafanız rahat olsun.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Delta Servis - Yazar: Royal Guard - 26-01-2018, 18:09
Delta Servis - Yazar: Pierro - 26-01-2018, 18:35
Delta Servis - Yazar: Voidian - 26-01-2018, 18:43
Delta Servis - Yazar: Royal Guard - 26-01-2018, 19:04
Delta Servis - Yazar: Raijin - 26-01-2018, 19:06
Delta Servis - Yazar: Royal Guard - 26-01-2018, 20:25
Delta Servis - Yazar: Royal Guard - 15-02-2018, 23:34
RE: Delta Servis - Yazar: yagmurnazceylan - 14-06-2018, 12:20
Delta Servis - Yazar: Royal Guard - 14-06-2018, 12:51

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.