Evet Şimdi kısaca bahsedeyim yukarıda gördüğünüz Trajediden.Ben oyuna başladım ilk tur savaş açmadım Polonya ve Hollanda bana müttefiklik teklif etti para verdiler kabul ettim bir kaç ticaret anlaşması da imzaladım bu sırada.İkinci turda ise Saksonya'ya savaş açtım Polonya Saksonyayı destekledi haklı olarak Hollanda benim yanımda aynı tur hem Danzig hemde Varşovayı düşürdüm.Üçüncü turda ise Avusturya bir anda savaş açtı Prens Eugen'i tokatladım Bohemyayı aldım.Dördüncü turda ise Bohemya üzerinden giderek Viyanayı aldım.Bu sırada üçüncü turda unuttuğum kısım Hannover,Westpahlia ile müttefik olduk.Neyse beşinci tura bir geçeceğim Avusturya Berline atağa kalktı ama kuşatamadım.Ondan sonra sırası ile Osmanlı(Çok iyi ilişklerimiz vardı)Rusya(Normaldi) ve iki müttefikim olan devlet Hannover ve Westphalia savaş ilanında bulundu.Şuan oyun süper 4-5 Cephe aynı anda savaşıyoruz Lehler,Avusturyalılar,Hannover üzerime yürüyor Courland asker toplamaya başladı bakalım sonuç ne olacak buraya atacağım.Bu saçma oyunumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum eğer hayatta kalırsam bunu AAR'a dönüştüreceğim.
трагедия