İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Oyunda bazen barış antlaşmasında become a protectorate seçeneği çıkmıyor, ilk olarak ülkenin tek topraklı olması gerekiyor diye düşündüm ancak son oyunumda tek topraklı Genoa'yı yine protectorate yapamadım, mevcut 3 protectorate var ancak o şekilde sayısal bir limit olduğunu da sanmıyorum.
•
İleti Sayısı: 1,156
Imperium:
10
Bir ülkeyi vassal yapmak için hedefin tek topraklı olmasi ve başkentini kuşatmaya alip kabul ettirmeniz lazim. Surrender için son 1 turn de genelde kabul ediyorlar.
•
İleti Sayısı: 152
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Yeni başlayacak biri için ülke önerirmisiniz?
•
İleti Sayısı: 2,270
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
17
Prusya zor ingiltere ve maratha olabilir.
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
Aynen Prusya ile başlarsan Avrupa'nın ortasında harap olursun.
трагедия
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Ben İngiltere öneririm Empire'da, hem ortada değil hem de oyunun tümüyle ilgilenmeni gerektiren bir ülke, Amerika'da da Hindistan'da da aktivite gösterebiliyorsun.
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
O işte bazen insanları sıkabiliyor aslında oyunu öğrenmek için en iyisi her zaman bana göre küçük devlet seç ve büyüdür.
трагедия
•
İleti Sayısı: 53
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Eğlence Mekanı yapmak istiyorum, ancak bu binalar oyunda Türkçe olarak hangi isimde geçiyor?
•
İleti Sayısı: 53
Imperium:
0
Arkadaşlar, sürekli kıtlık sıkıntısı var nasıl çözerim?
•
İleti Sayısı: 213
Imperium:
2
nüfusun azalmasını kast ediyorsan düşman orduların şehirde gezinmesi, blockade, vergilerin yüksekliği bunlar da sebep olabilir. lower class üzerindeki vergiyi düşür.
-Good judgment does not guarantee exceptional talent.
-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
•
İleti Sayısı: 231
Imperium:
0
savaştığım ülkeler barış yapmaya hiç yanaşmıyor neden acaba? osmanlı oynarken kiev'i ve moskova'yı almama rağmen rusya barış yapmıyor. para teknoloji sınırsız askeri geçiş versem bile kabul etmiyor. bunu çözen mod felan var mı bildiğiniz
•
İleti Sayısı: 609
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Laptoplarda genelde 2 gpu oluyor.
Oyun yüksek performanslı gpu yerine düşük performanslı olanı kullanıyor olabilir.