İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Bende bilmiyordum kasıldığını ama başarım alacağımız sırada elektriğimizin gittiğini farzedersek tüm başarım çöp olmayacağına göre daha sonra bağlandığımızda başarımın aktif olacağını öngererek açtım. Düşündüğüm gibide oldu.
•
Imperium:
47
İleti Sayısı: 53
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
21-08-2017, 04:10
(Son Düzenleme: 21-08-2017, 04:10, Düzenleyen: Najenda.)
(21-08-2017, 02:24)Aeschyli : /5QBONL.jpg[/img]
[img]httom/OLPXrD.jpg[/img]
[img]https:/om/zBbzGj.jpg[/img]
Başarım için açtım devam edermiyim bilmiyorum.
Moskovayı nasıl dövdünüz hocam ? ben dedeyle müttefik olmuştum rezil etti beni herif 1550 de moskovadan stackwipe yedi
•
Imperium:
47
Moskova dövmekte geç bile kaldım sayılır. Oyunun başından beri arkasını danimarka kolluyordu en sonunda kollamadığı bir anı yakaladım. Moskova çok rahat teke tek dövülüyor. En az 3 shock pip li general ve hatırı sayılır bir orduyla steppe bölgelerinde biraz canını yakın gerekli kuşatmayı yapacak zamanı bulursunuz. Hatta sevinçten şöyle bir fotoğraf almıştım Moskova'ya stackwipe atınca.
@ Najenda
•
İleti Sayısı: 2,468
Imperium:
47
Boyle sen yazinca basit gibi geliyor ama Rusya`yi yenmek zor .O bolgedeki hordelar cidden kanser.Manpower sikinti ekonomi sikinti,berbat eventler.
•
İleti Sayısı: 53
Imperium:
1
(21-08-2017, 04:26)Aeschyli : Moskova dövmekte geç bile kaldım sayılır. Oyunun başından beri arkasını danimarka kolluyordu en sonunda kollamadığı bir anı yakaladım. Moskova çok rahat teke tek dövülüyor. En az 3 shock pip li general ve hatırı sayılır bir orduyla steppe bölgelerinde biraz canını yakın gerekli kuşatmayı yapacak zamanı bulursunuz. Hatta sevinçten şöyle bir fotoğraf almıştım Moskova'ya stackwipe atınca.
@Najenda
Hocam ağzınızdan bal damlıyor , o kısma kadar gelmeyi başardım sizin yazdıklarınıza bakarak ama golden hordeyu formlasak bile corruption mp ve loan batağından çıkılmıyor
•
Imperium:
47
25-08-2017, 03:13
(Son Düzenleme: 25-08-2017, 03:13, Düzenleyen: Aeschyli.)
Valla ben tek borç alarak halledebildim. 36k ordu vardı 20k'sı atlı 16k'sı piyadeydi. İlerleyiş konusunda bir sorun varsa cevaplayabilirim. Muhtemelen ekonomiyi oturtamıyorsun.
@ Najenda
•
İleti Sayısı: 1,388
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
Oynamayı çok istetediğim fakat mekaniği çözemediğim için oynayamadığım bir oyun.Nasıl bu kadar iyi oynuyorsunuz anlamıyorum :D
трагедия
•
İleti Sayısı: 85
Imperium:
2
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
HRE'de misin?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Sınırları açabilirsin pek fazla etkisi olmaz performansın üzerinde ve daha iyi gözükür.
•
İleti Sayısı: 85
Imperium:
2
(26-08-2017, 16:50)altnkurt : HRE'de misin?
Evet hocam
•
İleti Sayısı: 6,643
Imperium:
17
İleti Sayısı: 3,663
Imperium:
54
(27-08-2017, 16:19)kralılgaz : Aldığın agresifliği ve müttefiklerini merak ettim doğrusu.
•
Imperium:
17
Valla agresiflik almadım müttefik yok krım ve moldva march grnata vasalannexliyorum çünkü tag hilesini kullandım ilk önce macaristanla Avusturyayı savaştırdım avusturyayı küçülttüm sonra annex hilesi yaparak milan ve venediği macaristana verdim sonra işim bitince macaristanı yedim tabi tüm koalisyonu filan macaristan yedi tüm koalisyon savaşlarında macaristanı beyazbarış yaptırdım ben rahatladım tabi gıcıklıkolsun diye oyun başı minge teknoloji + para verdim ming aynı ama tabi macaristan zayıflayınca polonyaya geçip ona macaristanı litvanya ve dahanice ülkeyi yedirdim bu arada gıcıklık osun diye avusturayayı danimarka vasalı yapmıştım bohemya tarafından küçülünce tabi polonyayla danimarkayı yutunca pular bozuldu avusturya polonya vasalı oldu sonra polonyada isyanlar çıktı bende herkesi bağımsız yaptım durum bu tabi brgundy savaşında fransayı yenilttirdim qq ya gürcistanıverdim timuru ayakta tuutum kısacası en iyi hileli oyunum oldu amacım jüstinyenin yaptığını yapmak
İleti Sayısı: 222
Imperium:
1
Daha önce Pf'de konu açmıştım Ilgaz'ın olayı ne diye, kendim görmüş oldum artık. Hadi tamam İlk birkaç kere de güldük eğlendik de bu ne arkadaş bence buraya ona özel yasak gelmeli gözler kanıyor. Anlanıyorum onca mekaniği falan kullanmayıp hile yapacaksan ne gerek var bu kadar pahalı oyun almaya al kalem kağıt harita çiz boya dur. Hadi arada fantazi olsun diye yapılır onda da bir adabı olur mesela ben de arada sadece teknoloji geliştirmek kaydıyla monarch point hilesi kullanarak Ryukyu oynuyorum ama her oyunda her şeyi 9999999 yapınca ne anlamı kalır?
İleti Sayısı: 185
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
@ MelaRossa çekemiyom demiyon da, bok atıyon anca. Kolaysa sen de aç konsolu, uğraştırıyor o tagları öğrenmek bir kere.
Imperium:
17
28-08-2017, 14:27
(Son Düzenleme: 28-08-2017, 14:34, Düzenleyen: baywatch06.)
@ human kardeş sağo l:)
Devletin son hali
ilk defa commonwealth benim sayemde erkenden kuruldu macarisitana girdi bende macarlara azıcık yardım ettim venediklilerle müttefikti gerekli hak iddiaları yapılıp kıbrısa savaş açıldı asıl hedef kutsal topraklardı hedefe ulaştık ve gırnatayı iyice büyüttüm
İleti Sayısı: 222
Imperium:
1
(28-08-2017, 14:23)human : @MelaRossa çekemiyom demiyon da, bok atıyon anca. Kolaysa sen de aç konsolu, uğraştırıyor o tagları öğrenmek bir kere.
Görende yazılım öğreniyor zannedecek dkdkdkd
İleti Sayısı: 38
Imperium:
0
sizce romaya saldırmalı mıyım?
•
|