Film: Baywatch (2017)
#1
medium-cover.jpg

Güneşin bağrındaki Emerald Bay'de özenle seçilmiş ve mükemmel şekilde bronzlaşmış cankurtaranımız teğmen Mitch Buchannon plajda gözcülük yaparak sahil severleri koruyor. Bununla birlikte bu yaz birbirinden hevesli iki yeni stajyer cankurtaran kulelerinde çalışmak için zorlu bir programa başvururlar. Yeni bir sentetik uyuşturucu olan Flakka'nın Emerald Bay'de yayıldığı bu zamanda eski bir olimpiyat yüzücüsü de cankurtaranlık konusunda kendini kanıtlamak ister. Kötü şöhretli kahramanlarımızın şehre yeni gelen kötü niyetli misafirlere karşı ekip çalışması yapmaları gerekecektir. Acaba Mitch'in grubu körfezi kurtarabilir mi?


Yönetmen:
Seth Gordon

Başrol Oyuncuları:
Alexandra Daddario
Dwayne Johnson
Ara
Cevapla
#2
Filmin bi mottosu var bunu başından sonuna kadar sürdürüyor. Bu açıdan takdir ettim. Oyuncular birbiriyle gayet uyumlu ve iyi bir performans çıkarmışlar. Dwayne Johnson ve Alexandro Daddario zaten çok sevdiğim ve izlerken zevk aldığım oyunculardır. Filme karşı başta biraz önyargım vardı. Gereksiz çıplaklık kasarak popüler olmaya çalıştığını düşünmüştüm fakat durum böyle değil. İçinde bulunduğu temaya uygun şekilde yine bir miktar çıplaklık mevcuttu tabi. Fakat bu filmin kalitesini gölgelemeyecek kadar doğal seviyedeydi. Senaryo çok üst düzey bir içerik barındırmıyordu fakat içine yerleştirilmiş komedi unsurlarıyla birlikte güzel bir akıcılık sağlamıştı. Bu yüzden izlerken eğlendim diyebilirim. Çok üst düzey bir film değil. Boş zamanınızda size eğlenceli bir vakit geçirtebilir.
Sic Parvis Magna
Ara
Cevapla
 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.