28-09-2022, 22:21
Bonus olayı beni biraz hedef tahtasına koyuyor sanki. Hedef tahtasına konmak yerine işbirliğinden men edilmeyi tercih ederim.
İran Krizi - Bir Diplomacy Oyunu
|
28-09-2022, 22:21
Bonus olayı beni biraz hedef tahtasına koyuyor sanki. Hedef tahtasına konmak yerine işbirliğinden men edilmeyi tercih ederim.
28-09-2022, 22:25
Defansif bonuslarını saldırıyla ilgili bir bonusa çevirmek suretiyle normal kazanma koşulu olan tüm iranı yenme yapmayı öneriyorum ben, daha sağlıklı olacaktır. Eğer zıttı bir fikir gelmezse yarın akşam ekleyeceğim.
28-09-2022, 22:37
Bence end game boss olsun. Anlaşma yapma yok, ama bölgesinde devasa bonusları olabilir. Haritayı toplayan 1v1 atar. Atıyorum ilk 8 tur saldırması yasak olur, fırsatını kollar, bizden biri toparlayamazsa veya kendi aramızda anlaşamazsak herkesi yutar. Gibi gibi.
29-09-2022, 13:18
Sizin düşünceleriniz sonucu Azerbeycanın da herhangi bir iran devleti gibi tüm haritayı alması gerektiğine karar verdim. Bunun karşılığında bonuslarına ek olarak +1 genel saldırı bonusu veriyorum. Hedef tahtası yapma konusunda direkt oyun başından olmasa da şu olabilir, eventler yoluyla eğer herhangi bir yönetime karşı rally söz konusu olursa o yönetime karşı ufak bonuslar vesaire sağlanabilir. Bunun için sizden rp-içi ikna edici argümanlar bekliyor olacağım tabi.
Turunuza devam edebilirsiniz bu bilgilerle, pazardan önce herkes turunu oynarsa tur erken biter. @Craetus @Joe Andy @Onur34 Turunu oynayanlar: @Elefsar @Athule
01-10-2022, 13:18
(Son Düzenleme: 01-10-2022, 15:33, Düzenleyen: Yasin Ahmet. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Hafta 2 - Kargaşa Taraflanıyor : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Artık birbirinizle savaşabilirsiniz, herhangi bir engel vesaire kalmadı.
01-10-2022, 15:18
(Son Düzenleme: 01-10-2022, 15:23, Düzenleyen: Joe Andy. Toplamda 6 kere düzenlenmiş.)
Benim Makaz'daki tank birliğimin Esfahan'a çekilmiş olması gerekiyordu, bir hata oldu sanırım @Yasin Ahmet
04-10-2022, 02:27
Hafta 3 - Taraflar Topyekün Silahlanıyor : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Muharebe sonuçları: Elefsar vs Onur34 -- 5-11 (Onur34) Craetus vs Athule -- 4-5 (Athule)
09-10-2022, 21:25
(Son Düzenleme: 10-10-2022, 00:28, Düzenleyen: Yasin Ahmet. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Hafta 4 - Çatışmalar Sıklaşıyor : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Muharebe sonuçları: Elefsar vs Onur34 -- (Onur34) Craetus vs Athule -- (Craetus) Joe Andy vs Onur34 -- (Joe Andy)
13-10-2022, 13:56
Hafta 5 - Kalite Meyvesini Veriyor : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Muharebe sonuçları: Joe Andy vs Onur34 -- (Joe Andy) Craetus vs Athule -- (Craetus) Joe Andy vs Onur34 -- (Onur34) Arkadaşlar mümkünse tempoyu 2 günde bir tur gibi bir tempoya çekersek çok iyi olur. Bildirimleri müsait olmadığınız sürece açmamanız turu hatırlamanız açısından çok iyi olacaktır.
17-10-2022, 16:58
Hafta 6 - Kaos Devam Ediyor : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Muharebe sonuçları:
21-10-2022, 22:23
Hafta 7 - Mobilizasyon Had Safhalarda : @Joe Andy - İran İslam Cumhuriyeti - Hamaney @Craetus - İran Sosyalist Cumhuriyeti - Moeen @Elefsar - İran Müdâfaa-i İslam Cephesi - Larijani @Athule - Güney Azerbeycan Yerel Yönetimi - Aliyev @Onur34 - İran Krallığı - Pahlavi Muharebe sonuçları: Craetus vs Athule (Craetus) Onur34 vs Elefsar (Onur34) Joe Andy vs Elefsar (Elefsar) İlk ve şu anlık tek eventimiz devreye girmiştir, Tahran'ı 3 tur kaybetmeksizin tutacak(Bu turda bölgeye sahip olan taraf 10. tura kadar örneğin) taraf 2 piyade birliği veya 1 tank birliği kazanacaktır. Sonuçlar zarlara göre belirlenir. Eventler event havuzu içerisinden zarla belirlenir.
22-10-2022, 12:18
Bu adam nasıl ölecek ya, tek bölgede sıkıştı, ordu kaybı olmazsa bölge ele geçirmek bi işe yaramıyor.
22-10-2022, 13:21
(22-10-2022, 12:18)elefsar : Bu adam nasıl ölecek ya, tek bölgede sıkıştı, ordu kaybı olmazsa bölge ele geçirmek bi işe yaramıyor. Ülkeler hemen yok olmasın diye monoton mekaniklere sahip oyun. Birinden yardım alıp bi köşeye kadar kovalamak falan ideal çözüm olsa gerek. Birini tek başına tamamen yok etmek cidden zor. Eğer o bölgede kalırsa ve hareket etmezse, negatif bi muharebe sonucu sonrası tamamen oyundan silinir. |
|