Kulüp: Strategyturk Masa Oyunları Kulübü
Carcassonne ve Settlers of Catan tercih ederim. Diğer oyunları fazla oynamadım. 21:00'den sonra gelirim.
Ara
@Lothebork @altnkurt @SatanistKesenKedi ve @Ayro ile Settlers of Catan oynadık, oyun zevkliydi gelecekte tekrar oynarız. Oyunu şimdi öğrendiğimiz için sonraki sefer daha da eğlenceli olur. Ekran görüntüsü almayı unuttum, alan varsa buraya koyabilir.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Beklediğimden daha keyifli geçti. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Sic Parvis Magna
Ara
@SatanistKesenKedi
@unonimus
@altnkurt
@Belgium
@Ayro
@reddga
@kralılgaz
@Duman
@DEATH
@Lothebork

Bu pazar tekrar bir etkinliğimiz olacak. Yeni bir oyun mu oynayalım yoksa son 2 etkinlikte oynadığımız Settlers of Catan veya Dominion mı?
Ara
yeni bi oyun oynayalım
Ara
Pazar günü seçim olduğunu unutmuşum, yapmaya da biliriz yani size bağlı.
Ara
(27-03-2019, 10:18)Ragnvaldr : Pazar günü seçim olduğunu unutmuşum, yapmaya da biliriz yani size bağlı.

Cumartesi akşamı yapsak olur mu? Ben cuma veya cumartesileri ayakta kalabilirim ama pazar kaldırtmıyorlar.
Adım DEATH, ölümün vücut bulmuş haliyim. -YAA
Ara
Cumartesi akşamı EUIV var.
Sic Parvis Magna
Ara
(27-03-2019, 17:36)altnkurt : Cumartesi akşamı EUIV var.

Ben katılamam o zaman.
Ara
İnternette 1-2 gündür sıkıntı var, bugün de devam ederse etkinliği açamayacağım. Oynamak istiyorsanız kendi aranızda oynayabilirsiniz tabi ki.
Ara
Tabletop Simulator'a sahibim katılmak istiyorum.Eğer bu haftasonu bir etkinlik olursa katılmak isterim.
Ara
Bu hafta sonu vizelerim nedeniyle etkinlik olmayacak. Gelecek hafta yapmayı düşünüyorum ama.
Ara
İyi denk gelmiş. Ben de bu hafta müsait olamayacaktım.
Sic Parvis Magna
Ara
ahh be! keşke bu haftasonu olsaymış. Ben de katılmak isterdim :(
Ara
Ben de bu kulube katılmak isterim
Ara
Yarın Tabletop Simulator üzerinden etkinliğimiz olacak. Önerdiğiniz oyunlar var mı?
Ara
@SatanistKesenKedi
@unonimus
@altnkurt
@Belgium
@Ayro
@reddga
@kralılgaz
@Duman
@DEATH
@Lothebork

Bi 10 dakikaya toplanmaya başlayalım.
Ara
Merhaba. Oyunlara bende katılmak isterim.
Ara
Yarın toplanılcak mı?
Ara
Yarın akşam müsait değilim maalesef.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.