İleti Sayısı: 64
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Modlu bir şekilde oynamaya kalktığımda ve launcheri açtığımda Yüklü modlar tekrar yükleniyor hatası alıyorum
•
İleti Sayısı: 150
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
Hoi4'ü bilgisayarın her köşesinden silip tekrar yükleyene kadar launcher problemlerim bitmiyordu şahsen
•
İleti Sayısı: 2,097
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
29
Launcheri ne zaman silip kurdunuz? Paradox bu sorun için Salı günü launcher update yayınlamıştı.
•
Imperium:
29
Launcheri aşağıdaki adımları izleyerek sıfırladığınızda aynı sorunla tekrar karşılaşmazsınız.
- Hem Steam Atölyesi hem de Paradox mod sitesi mods.paradoxplaza.com'daki tüm modların aboneliğini iptal edin.
- Documents/Paradox Interactive/HOI4/mod/ klasörünü silin
- Documents/Paradox Interactive/HOI4/mods_registry.json dosyasını silin (eğer varsa)
- Documents/Paradox Interactive/HOI4/launcher-v2.sqlite dosyasını silin (eğer varsa)
- Oyunu çalıştırın ve başlatıcının herhangi bir mod kurmadan doğru çalıştığından ve güncel olduğundan (yüklenmemiş güncelleme varsa sol üstte güncelleme var işareti çıkıyor) emin olun
- Ardından istediğiniz modlara abone olabilirsiniz
•
İleti Sayısı: 11
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Paradox oyunları hiçbir sebebe gerek kalmaksızın arada bir açılmamazlık edebiliyor. Crusader Kings II ile bir türlü aşamadığım bir problem yaşamıştım. Windows 7 Service Pack yükleyince düzelmişti
•
Imperium:
29
Acaba kullandığınız modlar güncel olmayabilir mi? Bu sorunu yaşayan bir çok kişi son güncellemeyle sorunun fixlendiğini doğruladı. Belki Paradoxplaza'da konu açarsanız direkt Paradox yetkililerinden yardım alabilirsiniz.
•