League of Legends - Sevmediğiniz Şampiyonlar
lol.png

Karşınıza geldiğinde nefret kustuğunuz, karşılaşmaktan haz etmediğiniz şampiyonlar.
WhaW8Am.gif
Ara
Şampiyonun kendisi de, oyuncuları da müsait bir köşede helak olabilirler. Koridorda karşılaşması bu kadar zevksiz, karşısında oynaması bu kadar rahatsız edici, düşüncesi bile bu kadar nefret uyandırıcı bir şampiyon olamaz. İstisnasız sıralı seçim tüm maçlarımda yasaklarım. Beş yıldır dereceli maçlarda karşısında oynamadım, asla da oynamam.

WhaW8Am.gif
Ara
Bedduanı geri alır mısın canım arkadaşım.
[+] 2 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ben de aynı şekilde beddualarımı Zed'e iletiyorum. Shenciyiz biz.
Ara
Ülkesini işgal eden ordulara karşı tarafsız kalan Shen'i destekleyip vatanı için savaşan Zed'i nasıl hor görürsünüz. Aynı sebepten Akali'ye de saygı duymak lazım.
Ara
Bir şampiyon düşünün, yetenek setinde dört tane zıplama, sonsuza kadar süren bir görünmezlik, yavaşlatma, rakiplere karşı hızlanma bir de bu yaptığı dört zıplama sırasında salak saçma bir hasarı olsun. Çok düşünmenize gerek yok çünkü oyunda zaten bu şampiyon bulunuyor. Karşınızda Akali!

jessica-oyhenart-akali-splash-final-lg.jpg
WhaW8Am.gif
Ara
Nerf üstüne nerf yiyor yakında oyundan tamamen silerler zaten.
Ara
Yeni çıkan karakterler. İstisnasız hepsi adaletsiz bir güce sahip oluyor. 3 ay falan geçtikten sonra olmaları gereken seviyeye anca geliyorlar. Bu durum haricinde normal bir örnek vermem gerekirse hecarim derim. Ormancı olduğumda karşıma gelmesini en sevmediğim geri hecarim. Üst liglerde orman oynarken karşı ormanı okumak şart oluyor. Hecarim karşımda olduğunda nerede olduğunu aşağı yukarı anlasamda hızlı olduğundan counter gank için yetisemeyebiliyorum. Birde üstüne atacağı o bariz ganki bizim lame oyuncuları yediğinde sinirim bozuluyor.
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.