İleti Sayısı: 139
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Yeni sürüm çıktı. Türkiye odak ağacı, fikirler ve kararları tamemen Türkçe. Bir sonraki güncelleme haftaya çıkacak. Türkiye için tüm eventler Türkçe olacak.
Ayrıca oyuna yeni bir güncelleme yolda, o güncelleme Türkçe yamaya bir sorun oluşturursa ara bir hotfix yayınlayacağım.
•
Imperium:
4
100 satırlık bir event çevirisi mevcut. Elimden geldiğince çevirmeye çalışıyorum. Yaklaşık 500 satır var çevirlmesi gereken.
Aşağıdaki 1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigFenrir
Imperium:
4
Desteğiniz için teşekkür ediyorum iyi oyunlar. Bir hata görürseniz bildirmeyi unutmayın.
•
Imperium:
4
Dediğiniz gibi event dosyasında olabilir. Ayrıca gözümden kaçmışta olabilir ama sonraki sürümde onları çevireceğim.
•
Imperium:
4
Bulgaristan ve Yunanistan çevrilmedi. Önümüzdeki güncellemelerle gelecek onlarda.
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
fatihciğim çok teşekkür ederim emeklerinden dolayı. sayende bu oyunu oynayabiliyoruz. allah razı olsun şu mübarek kandil gününde allah ne muradın varsa versin.. sen olmasan hoi4 oynayamayacağım. senin yamanın çıkmasını bekledim son dlc için. çok sağol tekrar.
•
Imperium:
4
Hocam konuya nasıl linke gidebileceğini yazdım o adımları uygularsan ulaşabilirsin rahatlıkla.
•
İleti Sayısı: 6
Imperium:
0
Merhabalar, Steam'e eklenecek mi acaba? Mac os da oynuyorum ve yamayı elle atınca oyun çöküyor, açılmıyor.
Aşağıdaki 1 üye ArgaKhan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye ArgaKhan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• lloyd07
Imperium:
4
O hatanın farkındayım fakat nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum. En yakın zamanda düzelteceğim.
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
Doğu Türkistan olarak adlandırılan yerin Doğu Türkistan olmaması gerekmiyor mu?
•