[MOD] Kaiserreich
#21
@HulkSpider03

Full HD derken 1920x1080'den mi bahsediyorsun?
Ara
Cevapla
#22
Başka Full HD yoksa evet :D

Hd 720p Full HD 1080p değil mi?

Kısacası evet :)
Ara
Cevapla
#23
Yok, Full HD 1920x1080 de, daha düşük çözünürlük istemen garip geldi.

Ara
Cevapla
#24
İdeoloji sistemi falan güzel yapmışsınız helal olsun.
Ara
Cevapla
#25
Bitmiş hali

v5jjo8.gif
[+] 3 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
#26
Çok arabik göründü bana beğenmedim.
Ara
Cevapla
#27
Emeğine sağlık :) video meditasyon gibi :)
Ara
Cevapla
#28
Günlükten görseller:

v5jjo8.gif
Ara
Cevapla
#29
(16-06-2016, 23:22)hsniscan : Balkan topraklarinin bir kısmı osmanlıya verilmeliydi. Savas kazanılıyorsa osmanlinin savasa girme amaclarindan biri olan balkanlarda kaybettigi topraklari geri kazanmak basariya ulasmasi gerekirdi. Bu daha cok beyaz bariş gibi duruyor

Savaşa girme amacımızın Balkanlar ile bir alakası yok, Balkan sınırımız zaten müttefik ülke Bulgaristan ile çevrili, onu işgal edemeyeceğimize göre Osmanlı'ya Balkan toprakları verilmesi pek mümkün gözükmüyor. (Ki biz bu savaşta Dimetoka'yı bile Bulgaristan'a kendi ellerimizle verdik).

Yanılmıyorsam Arnavutluk Osmanlı kuklası, sınır bulunmadığı için ilhak edilmeyip kukla devlet olarak dahil edilmesi gayet normal. Ancak Ermenistan'ın kukla devlet olmasını anlamış değilim. Savaşı kazanmış bir Osmanlı, kolaylıkla kendisine ilhak edebileceği bir Azerbaycan ile arasına neden kukla bir Ermenistan koysun?
Ara
Cevapla
#30
Oyunda olacaklarla ilgili olabilir. Darkest Hourdaki Kaiserreich'de Arap koalisyonu Osmanlı'ya saldırdığında bu kukla devletlere hemen event geliyor ve bağımsızlığını ilan edebiliyorlardı. Ayrıca Rusya Gürcistan'ı işgal ettiğinde Osmanlı hemen saldırmazlık anlaşması önerebiliyordu ve bu anlaşmada Ermeniler Rusya'nın kuklası olabiliyor karşılığında Rusya hak iddialarından vazgeçiyordu. Öbür türlü eğer Ermenistan Osmanlı'nın olsa Ermenistana event gelemeyecek ve bağımsız olamayacak. Çok şey yapmamak lazım.
Ara
Cevapla
#31
0.1 çıkmış : http://steamcommunity.com/sharedfiles/fi...=809903394

Direkt link : https://mega.nz/#!alkC3SDC!jIIgsqdtai8SF...ek5rMpoxdI
Cevapla
#32
Steam'den indirince hata verebiliyormuş, o yüzden mega linkinden indirmenizi öneriyorlar.
Ara
Cevapla
#33
Bitmiş hali
v5jjo8.gif
Ara
Cevapla
#34
Görsel

ALMAN İMPARATORLUĞU
Büyük Savaş'ta Almanya'nın beklenmedik zaferi Dünya'nın çehresini sonsuza dek değiştirecek olaylar zincirinin fitilini ateşledi. Etrafı sarılmış ve sayıca dezavantajlı duruma düşmüş Alman İmparatorluğu, gösterdiği metanet ve stratejik üstünlükle düşmanlarını yenmeyi başardı. Düşüşü sonrası Paris'in her köşesinde yankılanan Alman botlarının çıkarttığı ses, Fransa'nın direnişini kırmaya yetti. Üçüncü Cumhuriyet yıllar süren savaş ve ekonomik çöküşle karşılaşırken, Britanya İmparatorluğu da uzun süre dayanamadı. Alman İmparatorluğu ve beraberindeki İttifak Devletleri savaştan zaferle ayrıldı, bu savaş sonunda hem Avrupa'da hem de denizaşırı bölgelerde toprak kazanımına sahip oldular.

Her ne kadar savaş savaş alanında kazanılsa da, barış masasında Alman halkı savaşın sonucundan memnun değildi. Alman İmparatorluğu da diğer devletler kadar olmasa da bu uzun süren savaşta büyük yaralar almıştı ve ekonomisi sallantıdaydı. Almanya'nın müttefikleri Avrupa'nın hasta adamı olmaya devam ediyordu ve hala yıkılmanın eşiğinde olarak görülüyorlardı. Almanya'nın savaş sonrası ekonomik toparlanmasının mimarı Şansölye Tirpitz'in çabalarına rağmen ülke hala eski kafadaki generaller tarafından yönetiliyor ve Almanya genelinde reform sesleri tarihte hiç olmadığı kadar yüksek çıkmaya başlıyor.

Alman sınırlarının ötesinde İmparatorluğun eski düşmanları yeni bir bayrak altında dünya genelinde bir devrim yapmaktan bahsediyor, bu esnada Almanya kendi İmparatorluğunu ayakta tutmak için bu zamana kadar görülmemiş bir seviyede çaba sarfetmek zorunda. Almanya'yı neler bekliyor? Bunun cevabını sadece Kayser verebilir.
Cevapla
#35
Yazı
v5jjo8.gif
[+] 1 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
#36
Görsel

BRİTANYA BİRLİĞİ
Victoria Çağı Britanya'nın bu zamana kadar eşi benzeri görülmemiş bir şekilde süpergüç olup altın çağını yaşamasıyla sonuçlandı. 20. yüzyılın başlarında Büyük Britanya üzerinde güneş batmayan bir imparatorluğa sahip olmuştu, kolonileri sayesinde kontrol ettiği kaynaklar insan hayalgücünün ötesindeydi ve tüm bu ihtişam 7 denizin bu zamana kadar gördüğü en güçlü donanma tarafından korunuyordu. 1. Dünya Savaşı'na kibirle yaklaşan Britanya, Almanya'nın hızlı bir şekilde yenileceğini ve askerlerin yılbaşından önce vatan toprağına geri döneceğini vaatetmişti.

Ancak tam tersi oldu, 4 yıl süren savaş sonrasında Britanya anakaradaki müttefiklerinin Almanya tarafından katledildiğini gördü. Amerika'nın yadım etmeyişi ekonomik çöküşü beraberinde getirdi ve savaş yorgunu nüfus kendini ulusal bir kıtlığın eşiğinde buldu. 1921'deki "Onurlu Barış" düşünceleri bile Britanya adalarına geri dönen tabutları açıklamaya yetmedi, insanlar Britanya'nın üst sınıfı tarafından sürdürülen bu savaşta daha fazla çocuklarını kaybetmekten usandılar. 1925'te maden işçilerinin başlattığı grev fitili ateşledi, İmparatorluk genelinde toplumun alt tabakalarında ezilen milyonlarca işi ayaklandı ve Kraliyet ailesinin Kanada'ya kaçmasına sebep oldu. Yılanın başının kesilmesiyle birlikte bu zamana kadar zaten kırıla kırıla bir hal olan İmparatorluk dağıldı. Britanya İmparatorluğu artık dünyanın tartışmasız lideri olarak görülmüyordu.

Parçalanmış İmparatorluğun küllerinden Britanya Birliği doğdu. Britanya Birliği'nin yanında Almanya'ya karşı koyabilecek sadece Fransız yoldaşları kaldı. Ancak Britanyalılar geleceğe korkuyla bakmıyorlar, bu tiran Kayserin ve onun yozlaşmış soyguncuları işçilerin yükselişiyle birlikte her gece biraz daha az huzurla uyuyor. Barakalarda, fabrikalarda yankılanan çok sayıda yasak şiirin ve şarkının ezgilerinde, vandallar tarafından kirletilen duvarlarda eşitlikten, halk bayrağından, sendikacıların yükselişinden bahsediliyor. 

Zincirlerinizi kırın! Kayseri düşürün!
Cevapla
#37
Modun hikayesini ilgi çekici bulanlar okuyabilir:
http://editthis.info/kaiserreich/Weltkrieg

Bir ara Alternatif Tarih bölümüne açabiliriz bunun konusunu aslında.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Cevapla
#38
Kaiserreich twitter sayfası: https://twitter.com/Kaisermod
Paradox kanalında HoI4 geliştiricileri Kaiserreich'te Rusya ile oynuyor: https://www.twitch.tv/paradoxinteractive
Cevapla
#39
bence burdaki devletlerin hikayeleri eminimki linkdekide güzeldir ama ingiliçce pekde anlamadım doğrusu :))
Ara
Cevapla
#40
http://kaiserreich.wikia.com/wiki/The_Kaiserreich_Wiki
Yeni wiki açmışlar.

Alıntı:
  • Did you know there were two capitulation events files, one called “Capitulation Event” and one called “Capitulations Events”?
  • Did you know there were two totally different localisation files for the Legation Cities active in the mod files?
  • Did you know that half the team had been using wrong American english, and the other half had been using correct British English?
  • Did you know that Nijato an unnamed member of the team thought you put a space before any punctuation ?
  • Did you know that “Labour” was spelt incorrectly over 100 times? And not always spelt incorrectly the same way?
  • Did you know the most common spelling mistake made by the team is “goverment” instead of “government”?
  • Did you know that in my localisation fixing binge I decided “tooltip” wasn’t a word, then had to go back and undo my mistake?
  • Did you know over 40 errors were caused by people simply putting two speech marks at the end of their localisation code?
  • Did you know there were over a dozen event files with no title or author?
  • Did you know “[graphics.cpp:1204]: No font with name” is the error code for an event missing it’s picture GFX? #paradoxlogic
Cevapla
 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.