[MP] CK3 - Multiplayer: Temmuz 2021
imparatorluğun altında olan ve yapay zeka tarafından zorla imparator olan oyuncu ne yapacak? örneğin; HRE'de güçlü bir dük olarak yapay zeka benim imparator olmam için oy verdi ve imparator oldum
giphy.gif
Ara
Harald Fairhair'i alıyorum, Vestfold kontu.
Ara
(23-06-2021, 14:40)Dreamerscream : imparatorluğun altında olan ve yapay zeka tarafından zorla imparator olan oyuncu ne yapacak? örneğin; HRE'de güçlü bir dük olarak yapay zeka benim imparator olmam için oy verdi ve imparator oldum
 başlangıç tarihinde hre kurulu değil
Ara
unknown.png
WhaW8Am.gif
Ara
Katılıyorum, Angermanland kontluğunu seçmek istiyorum.
Oyuncular imparator olamayacaksa 867 yılını önermiyorum çünkü aşırı dengesiz bir toprak genişletme yılı ve tall gitmenin de teknoloji olmadığı için pek bir yolu yok, Kral olduktan sonra 867 yılında ne yapacağız? İmparatorluk sınırları dışına genişleyemiyorsak sadece AI ile mi savaşacağız, oyunun zafer koşulları nedir?
Ara
Bu etkinliğin zafer koşulu güzel vakit geçirmek. Konseptli bir multiplayer değil.

İmparatorluk sınırlarının dışına genişlemede "sadece oyuncuyla yapılan savaşlarla genişlenebilir" gibi bir işleyiş değerlendirilebilir.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Görsel

Bu haritada renkle gösterilen kontluklar ve bu topraklara 3 toprak yakınındaki kontluklar seçilemeyecek.
katılıyorum. dipalur. 
din ve kültür değiştirme olacak mı ? sonra sıkıntı olmasın.
bordergore veya ona yönelik bir kural olacak mı?
unknown.png
Ara
İmparatorluk de jure'unun dışına çıkamamak bordergore'a yönelik bir kural.

Oyun 1.4.3 multiplayer beta sürümünde oynanacak, Türkçe Yamalı oyun kodu cb89.
Çekiliyorum.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
özel kontlukların sadece sınır komşuları mı seçilemiyor yoksa iki üç birim uzaklık da dahil mi?
Ara
3 birim uzaklık dahil.
1tzn656.jpg
Bugün başlar mıyız?
Ara
15 dk sonra oda kuruluyor.
Kuruldu.

dc93ca6c-142a-4316-873a-a58883ace0f1.nakama-0

Şifre: st
Ara
zaman aşımı hatası
*betayı açmayı unutmuşum
Ara
cb415792-a1ae-4b80-a8a2-6af88416da3c.nakama-1
Katılıyorum
Ara
Ragusa
giphy.gif
Ara
sabah erken kalkacağım için etkinliğe devam etmeyeceğim herkese keyifli oyunlar
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.