İleti Sayısı: 105
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
ben yokum güç yüzdesi grafiğinde.3 ün altını almıyor musun void.s
Aşağıdaki 1 üye raskol nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye raskol nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Leon
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Akşam için imperium of rose devletine yedek arıyorum.
•
İleti Sayısı: 20
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Işıkay st şifresini unutmuş geliyor.
•
İleti Sayısı: 135
Imperium:
0
st şifreyi unututm da geç kalacağımı deseydin yarım saate kadar
•
İleti Sayısı: 135
Imperium:
0
aiyı saldım üstünüze ama aptal puanlar duruyor harcamıyor nese ben de harcamıyordum nere harcayacağımı bilemiyordum
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
Üstteki ağladın olayı yazılırken makara yaptığımız belli.Altlardaki yazıların da neden geldiği belli.Kafana göre kesip biçmişsin.Bir şey konuşurken en sonunda iğneleyici şeyler araya sıkıştırmasan bende onu demezdim.''Sen hangi oyunda oynadiginin farkinda degilsin.'' dersen karşındaki de sana onu der.Neyse bakmak isteyene discordda mevcut konuşma.İşsiz gibi kesip biçmeyle uğraşmayayım.
Mp den soğutma işine gelirsek, bugüne kadar benim yüzümden kaç kişi mp den soğumuş bilmiyorum.Varsa çıksın.Yanlış davranışım olduysa birine düzeltmeye hazırım.Yalnız bence düzeltilemeyecek ve oyundan soğutan birkaç davranış daha biliyorum.Kütahya da kurulan devleti şak diye Vidin den girip Kütahya'ya kadar 2 ye bölersen oyuncu oyundan soğur söyleyeyim.Bir de 76 ws gerideyken oyun bitecek diye 10 kere stability basıp adama sırf gıcık kaptığın için anlaşma yaptırtmayıp oyun sonu da 'vermedim oh' minvalinde şeyler yazarsan o oyuncu da oyundan soğur.
•
İleti Sayısı: 83
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Emeği geçen herkese teşekkürler. Eu4 multileri insanı kanser eder buna hiç şüphe yok bu sebeple kimse kişisel çıkarımlar yapmamalı. Paradox bu oyunun multi olayını bence beceremiyor. Makine başında yazı yediniz derdinize yanın
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
İnsanı kanser edebilecek çok oyun var ama Eu4 multilerinin bunlardan biri olduğunu sanmıyorum. Yeteri kadar multi tecrübeniz olsa siz de bana hak verirdiniz. Keza haftada 2 gün 3er saatten toplasan 3 ayda 70-80 saat oynanan bir oyunla koca yazın nasıl yenilebildiğini ise hiç anlayabilmiş değilim.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 83
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
17-09-2019, 20:00
(Son Düzenleme: 05-10-2019, 13:40, Düzenleyen: Zeytin.)
Cevap yazmayayım birilerinin hoşuna gitmez bi taraflarına dokunur veya yorum siler ne gerek var
•